Search

Üdvözöljük!

Search
Search

Csömöri Falunapok

2015 május 07. –
Önkormányzati, települési hírek

Május 29-31. között igazi fesztiválhangulattal várják a falunapra látogatókat. A hagyományos programok mellett idén Radics Gigi, a Back II Black, és Török Ádám is fellép. A program rendhagyó eleme lesz a borfesztivál, melynek keretében a bor és a gasztronómia témában hallgathatunk érdekes előadásokat, lesz borszentelés és borrend-felvonulás, valamint itt adják át az áprilisban megrendezett Egyházi és Világi Borok Versenyének díjait is.

A legjobb borokból és az ezekhez ajánlott ételekből kóstolót tartanak, a hazai borok vásárán a borfaluban  pedig a Vinifico Borkereskedés, Dúzsi Tamás (Szekszárd), a Borpalota (Gyöngyös), a Borbély Családi Pincészet és Sápi Csaba gyümölcsborász borait kóstolhatjuk meg.

Az Egyházi és Világi Borok rendezvény fővédnöke dr. Bándi Gyula, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem prodékánja, az Országos Környezetvédelmi Tanács Környezetpolitikai Bizottságának elnöke, valamint Prőhle Gergely, az Emberi Erőforrások Minisztériuma nemzetközi és európai uniós ügyekért felelős helyettes államtitkára.

A falunapok részletes programfüzetét hamarosan minden csömöri háztartásba eljuttatjuk!

 

 

 

 

Megszakítás