Search

Üdvözöljük!

Search
Search

Decathlon – “Bringával jöttünk!” pályázat

2017 május 29. –
Önkormányzati, települési hírek

A csömöri Decathlon áruházzal közösen ismét meghirdetjük a “Bringával jöttünk!” pályázatot a kistérségi települések iskolái számára az V. Csömöri Bringafesztivál keretein belül.

V. Csömöri Bringafesztivál – MTB XCO Csömör Nagydíj
2017. június 24-25. Csömör, Bulgárkert

Decathlon – Bringával jöttünk! pályázat

A Csömöri Önkormányzat idén ötödik alkalommal rendezi meg a Csömöri Bringafesztivált, melyet azzal a céllal hoztak létre a szervezők, hogy a gyerekek és a felnőttek körében is népszerűsítsék a bringázást, valamint felhívják a figyelmet a települések közötti biztonságos kerékpáros közlekedés fontosságára. A fesztivál igazi kistérségi rendezvény, a gödöllői kistérség településeiről és a szomszédos fővárosi kerületekből is sokan érkeznek kerékpárral a csömöri patakpartnál található hangulatos Bulgárkertbe, a fesztivál erdei helyszínére.

Az idei Bringafesztiválra a csömöri Decathlon áruházzal közösen pályázatot hirdetünk meg a kistérségi települések iskolái számára:

Decathlon – Bringával jöttünk!

A pályázatok célja, hogy minél több gyermeket ösztönözzünk arra, hogy kerékpárral jöjjenek a Csömöri Bringafesztiválra, így a sportolást, az egészséges életmódot és nem utolsósorban a kerékpáros közlekedést népszerűsítsük körükben.

A pályázatban részt vehetnek: általános iskolák 4-8. osztályai és középiskolások

Nevezési határidő: 2017. június 15.

A pályázat alapján díjazzuk azokat az iskolákat, akik a legtöbben érkeznek a Bringafesztiválra a vasárnapi napon. Az iskoláknak a településükről elindulva csoportosan, egy időben, legkésőbb június 25-én, vasárnap 15 óráig kell megérkezniük. Azok az iskolák, melyek a pályázat keretében eltekernek a Bringafesztiválra, garantált ajándékban részesülnek, minden résztvevő gyermek ajándékot kap.

Az az iskola, ahonnan a legalább 10 diák érkezik, garantált ajándékban részesül 10 000 Ft értékű Decathlon ajándékutalvány formájában, melyet az iskolai tornaszerek megvásárlására fordíthatnak.

A pályázat díjazása: minden kerékpárral érkező diák kap egy kupont, melyet üdítőre, vagy ásványvízre válthat, illetve az érkezéskor tárgyi ajándékban részesül.

Az akcióban résztvevő iskolások részt vesznek egy tombola sorsoláson, ahol a fődíj egy kerékpár, illetve egyéb értékes tárgyi nyereményeket nyerhetnek, melyek a kerékpározáshoz köthetőek.

1. Az az iskola, ahonnan a Bringafesztiválra érkező diákok a legtöbb összkilométert érik el, értékes Decathlon ajándékutalványt kapnak, melyet saját iskolájuk sporteszközeinek bővítésére költhetnek. Számítás módja: (létszám x kilométer/fő – például: 30 diák 3 km-es távról: 30×3= 90 km)

Az első helyezett 30 000 Ft értékben Decathlon utalványt kap.

A pályázat előzetes regisztrációhoz kötött, nevezni a következő elérhetőségek bármelyikén lehet:

Samu-Tóth Nikolett

telefonszám: 0630/386-0037

e-mail: bringavaljottunkpalyazat@gmail.com

 

Nevezéskor kérjük, adják meg az iskola nevét, az osztályt vezető pedagógus nevét és elérhetőségét, illetve a csoport várható létszámát!

Ti is bringával jöttök?

Általános hírek

Hagyományok napja

2024. április 20-án, 10.00 órától Hagyományok napja rendezvényt tartanak a Hősök terén, a Mesterségek bemutatója

Bővebben
Megszakítás