Üdvözöljük!

Az adventi időszak első hétvégéjének programjai Csömörön

2022 november 23. –
Önkormányzati, települési hírek

November 26-ától négy héten át az alábbi adventi programokkal várunk mindenkit szeretettel.

November 26-án 14 órától a művelődési házban adventi koszorúkészítést tartanak. A belépőjegy ára 2000 Ft, mely tartalmazza a koszorúalapot és a díszítőelmeket is. A rendezvényre korlátozott a résztvevői létszám, 14-16 és 16-18 óra között két turnusra lehet jelentkezni a jelentkezes@muvhazcsomor.hu e-mail címen.
 
A Csömöri Tót Hagyományaink Házában szintén 26-án szombaton 15 órától mesés élményekkel és szakemberek segítségével készíthetjük el adventi koszorúnkat, melyre előre tudtok regisztrálni a szlovakhaz.csomor@gmail.com e-mail címen. Az esemény alatt kézműves karácsonyi portékavásár is lesz.
 
Ugyanitt az advent időszakában óriás adventi kalendárium, betlehem, mesés karácsonyi kiállítás, karácsonyi szoba és “A mi édes kis falunk” mézeskalács kiállítás is lesz.
A kiállítás hétközpan 8-18 óra, hétvégén pedig 14-18 óra között tekinthető meg.
 
Szintén szombaton 19 órától a Bánfalvy Stúdió Elvis, oltár, Miami című színházi előadását tekintheti meg a közönség a művelődési házban.
 
November 27-én vasárnap 15.30 órakor a könyvtár előtt a Német Nemzetiségi Önkormányzat és a Sváb baráti kör szervezésében meggyújtják az advent első gyertyáját az Evangélikus Egyházközség és a Vox Animi Vegyeskar közreműködésében. (A Légy ott magazinban a program kezdési időpontja rosszul szerepel, a rendezvény ezen a napon 15.30 órakor kezdődik!)
Megszakítás