Search

Üdvözöljük!

Search
Search

Az intézmények nyári nyitvatartása

2023 június 07. –
Általános hírek

Polgármesteri Hivatal

A Polgármesteri Hivatalban a nyári időszakban június 9. és augusztus 25. között a rezsiköltségek csökkentése miatt péntekenként a kollégák home office-ban dolgoznak, az ügyintézés telefonon és e-mailben is működik, az épület azonban pénteki napokon zárva tart. Július 24. és augusztus 4. között a hivatalban igazgatási szünet lesz. Ebben az időszakban az épület zárva lesz, az anyakönyvvezető csak születés és haláleset ügyében munkanapokon 9-12 óra között telefonos ügyeletet tart, a 06 30 400 2399-es telefonszámon. A hivatal augusztus 7-étől a megszokott munkarendben várja az ügyfeleket.

CSÖTESZ

Az intézmény egész nyáron a megszokott nyitvatartási időben működik.

Községgondnokság

Az intézmény egész nyáron a megszokott nyitvatartási időben működik.

Művelődési ház

A nyári időszakban az intézmény hétköznap 8-20 között, pénteken 23-ig tart nyitva.

Könyvtár

A könyvtár augusztus 1.  és augusztus 21. között zárva tart. Nyitás augusztus 22-én, kedden 8 órakor.

Szociális Alapszolgáltatási Központ

Az intézmény  nyáron is változatlan nyitvatartással működik.

Csömöri sportcsarnok  és szabadtéri pályák

Az szabadtéri sportpályák napkeltétől napnyugtáig  egész nyáron használhatóak. A sportcsarnok július 1. és július 30. között zárva tart. Augusztus 1-jétől  a sportcsarnok hétköznap 8-20 óráig tart nyitva.

Rózsakert  Óvoda

Az intézmény július 31. és augusztus 18. között zárva tart.  Június 19. és július 28. között, valamint augusztus 21-31. között összevont csoportokkal tartják a nyári ügyeletet.

Nefelejcs Óvoda

Az intézmény július 31. és augusztus 18. között zárva tart. Június 19. és július 28. között, valamint augusztus 21-31. között összevont csoportokkal tartják a nyári ügyeletet.

Megszakítás