Search

Üdvözöljük!

Search
Search

Az önkormányzati intézmények nyitvatartása a karácsonyi és újévi ünnepek alatt

2023 december 18. –
Önkormányzati, települési hírek

Az ünnepek alatt a legtöbb intézmény Csömörön is zárva lesz. A Polgármesteri Hivatalnál  -csak születési és halálozási anyakönyvi – ügyeletet tartanak, míg a CSÖTESZ és a Községgondnokság az alapellátáshoz szükséges ügyeleti rendszerben működi majd.

A Polgármesteri Hivatal december 21. és január 1. között zárva tart. Az ügyfeleket idén utoljára december 20-án délig fogadják, majd január 2-ától ismét a megszokottak szerint működik a hivatal.  Az ünnepek alatt – halaszthatatlan ügyben – mely kizárólag születés és haláleset anyakönyvezése – munkanapokon telefonos ügyeletet tartanak a 06-30/400-2399 telefonszámon.Az első ügyfélfogadási nap 2024. január 3. (szerda).

A művelődési ház december 21. és január 7. között zárva tart.  December 30-án Csányi Sándor önálló estjére és december 31-én a szilveszteri batyusbál idején az intézmény nyitva tart.

A könyvtár december 21. és január 10. között zárva tart, az intézmény január 11-étől a megszokott nyitvatartási időben várja az olvasókat.

A csömöri sportcsarnok december 23. és január 7. között zárva tart. A szabadtári sportpályák napkeltétől napnyugtáig látogathatóak.

A Községgondnokság és a CSÖTESZ az ünnepek alatt ügyeletet tart, a kárelhárítás, hóeltakarítás az ünnepek alatt is működik.

Minden kedves csömöri lakosnak ezúton is békés, szeretetteljes karácsonyi ünnepeket és boldog új esztendőt kívánunk!

Megszakítás