Üdvözöljük!

Bérbeadó a Vörösmarty 2. szám alatti épület

2022 július 28. –
Önkormányzati, települési hírek

Csömör Nagyközség Önkormányzata (2141 Csömör Szabadság u.5.) a 2141 Csömör Vörösmarty utca 2. szám,645 hrsz-ú, 698m2 területű ingatlan hasznosítására pályázatot ír ki az alábbiak szerint.

Az ingatlan jellemzői:

-egyszintes családi ház, 150 m2 hasznos terület                                                               

-kert, udvar 437 m2

-víz, villany, csatorna, gáz közműbekötéssel ellátott

 

Az ingatlan a település legforgalmasabb pontján, a Hősök tere mellett, a művelődési ház és a könyvtár szomszédságában található.

 

Hasznosítás célja: gasztronómiai (pl. cukrászda, kávézó, melegkonyhás étterem, pékség), kulturális és egyéb közösségi tevékenység, rendezvény helyszín. A pályázónak figyelembe kell vennie, hogy az önkormányzat az épületbe művészeti, közösségi programokat szervezhet, amelyhez a nyertesnek előre egyeztetett éves terv alapján helyet kell biztosítania.

 

A pályázat nyitott, a hasznosítás konstrukciójára várunk javaslatokat a pályázóktól. A pályázóknak első körben az épületben folytatott tevékenységet kel bemutatni, illetve javaslatot tenni arra, milyen együttműködési konstrukcióban képzelik el az épület hasznosítását, beleértve az ingatlan felújítását is.

Az ingatlan csak egyben vehető bérbe.

Pályázati biztosíték 150.000Ft

A pályázati biztosíték összegét Csömör Nagyközség Önkormányzata 12001008-00131603-00100007 számú költségvetési számlájára kell átutalni a pályázat beadásáig a következő megjegyzéssel: „pályázat Vörösmarty u.2.”.

A bérleti díjba a pályázat nyertese által befizetett pályázati biztosíték beszámításra kerül. Annak a pályázónak, aki a bérleti szerződés megkötésére jogosultságot nem szerzett, az eredményhirdetéstől számított 8 napon belül a pályázati biztosíték visszautalásra kerül.

A pályázat benyújtásának határideje: 2022. szeptember 25.

A pályázatokat e-mailben a beuhazas@csomor.hu e-mail címre várjuk, a tárgyban „Vörösmarty 2. hasznosítás” megadásával.

A pályázathoz mellékelni kell:

-az ajánlattevő rövid bemutatását

-a folytatni kívánt tevékenység bemutatását

-esetleges referenciákat

– igazolást arról, hogy a pályázónak nincs köztartozása

 

 Nem lehet pályázó az

-aki végelszámolás alatt áll, vagy csőd-illetve felszámolási eljárás van ellene folyamatban,

-aki az önkormányzattal szemben fennálló bérleti díj, szolgáltatási díj illetve helyi adó fizetési kötelezettségének az elmúlt három évben nem tett eleget,

-a gazdasági társaság, amelynek vezető tisztségviselője vagy többségi irányítást biztosító befolyással rendelkező tulajdonosa az előző pontban meghatározott fizetési kötelezettségének nem tett eleget

A Képviselő-testület fenntartja azon jogát, hogy a pályázatot indokolás nélkül eredménytelennek nyilvánítja.

Felvilágosítás és időpont egyeztetés az ingatlan megtekintésére Holbis Miklós beruházási ügyintézőtől kérhető a +36-70-657-6494-es telefonszámon lehet kérni 2022. augusztus 9-től kedd-szerda-csütörtöki napokon 8-12 óra közötti időben.

 

 

Megszakítás