Search

Üdvözöljük!

Search
Search

December 6-án Közmeghallgatást tartanak

2021 december 01. –
Önkormányzati, települési hírek

Csömör Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 2021. december 6-án, hétfőn 18.00 órától Közmeghallgatást tart Csömör polgárainak a művelődési ház nagytermében.

NAPIRENDI PONTOK

1. Tájékoztató a 2021. év legfontosabb fejlesztési és költségvetési kérdéseiről és a járványügyi helyzet helyi kezeléséről

Előterjesztők:
Fábri István polgármester
Tormay-Lesták Mária alpolgármester
Eigler Tamás képviselő, Pénzügyi, Ellenőrző és Vállalkozói Bizottság elnöke

2. Csömöri polgárok kérdései, javaslatai

A közmeghallgatáson jelenlévő csömöri polgárok a helyszínen a napirendi pontok után szóban, vagy írásban intézhetnek kérdéseket a Képviselő-testület tagjainak vagy tehetnek javaslatokat a települést érintő témákban.

A nagyközség közintézményeiben november 29-étől elrendelt tilalom a nyilvános rendezvények megtartására a települési és nemzetiségi önkormányzatok törvényi kötelezettsége miatt a közmeghallgatások idejére felfüggesztésre kerül.

A közmeghallgatáson a maszk használata kötelező!

A járványügyi helyzetre tekintettel az Önkormányzat lehetőséget biztosít arra, hogy a személyesen nem megjelenő polgárok e-mailen a tajekoztatas@csomor.hu címre, postai vagy személyes úton a 2141 Csömör, Szabadság út 5. címre 2021. december 6. 20.00 óráig eljuttassák kérdéseiket, javaslataikat a Képviselő-testület részére. Kérjük, a levél tárgyába vagy a borítékra írják rá: „Közmeghallgatás-Csömör”!

 

Csömör, 2021. november 30.

 

 

Megszakítás