Search

Üdvözöljük!

Search
Search

Díszítsük fel közösen Csömör karácsonyfáját

2017 november 21. –
Önkormányzati, települési hírek

Advent első hetében kigyúlnak a fények a Hősök terén és a falu utcáin. Öltöztessük mi is ünneplőbe a szívünket, hiszen hamarosan elérkezik hozzánk a karácsony. S bár az ünnepet mindenki a családjával tölti, mégis, közösen is kifejezhetjük falucskánk, az itt élő közösség iránti szeretetünket. Várunk mindenkit Csömör karácsonyfájának közös feldíszítésére!

December 2-án 16 órakor a Hősök terén lévő öreg fenyőfát öltöztetjük ünneplőbe, az alkalomra  várunk mindenkit, gyerekeket és felnőtteket, civil csoportokat egyaránt.

A kész díszt  mindenki hozhatja otthonról, vagy el is készítheti aznap délután 15 órakor a művelődési házban.  A dísz kiválasztásánál gondolni kell arra, hogy amit most kiteszünk, egész karácsonykor ékessége lesz a fának, ezért elsősorban olyan díszeket érdemes hozni, amik nem áznak el könnyen. Ha valaki szeretné, hogy nyoma maradjon, melyik díszt tette ki, írhat rá üzenetet is.

A karácsonyfa feldíszítést közös énekléssel kísérjük majd, a meleg ételről és italról a tót konyha, a SZAK  és a Tere-Fere klub gondoskodik majd.

Ezen a napon nyílik meg a téren az adventi vásár is, mely advent első három szombatján fogadja majd a látogatókat.

 

Részletes program december 2-án  a Hősök terén

12-15 óra Lovaskocsikázás

12-19 óra Karácsonyi vásár

15-16 óra Karácsonyfadíszek készítése (művelődési házban)

16-17 óra Csömör karácsonyfájának közös díszítése, közös éneklés

17-18 óra Maszk Bábszínház előadása

18-19 óra  Fortissimo  zenekar koncertje

Megszakítás