Search

Üdvözöljük!

Search
Search

Dr. winkler zoltánné dr. molnár mária dr. winkler zoltán

2010 november 24. –
Önkormányzati, települési hírek

Dr. Winklerné dr. Molnár Mária

Budapesten született, a VIII. kerületben kezdte iskoláit, majd a Szent István Gimnáziumban tett érettségi vizsga után a Semmelweis Egyetem Gyógyszerésztudományi Karán folytatta tanulmányait. A diploma megszerzése után Budapesten egy Erzsébet körúti patikában kezdett dolgozni, egészen első gyermeke – 1986-ig – Edina megszületéséig. 1988-ban született meg második gyermeke Tímea, ebben az évben szakgyógyszerészi vizsgát tett. Még a GYES lejárta előtt visszatért első munkahelyére és folytatta a munkát.

Amint a törvényi háttér lehetővé tette, 1992 márciusában megnyitotta a Winkler Patikát.

Dr. Winkler Zoltán

Dr. Winkler Zoltán 1960-ban Budapesten született, szülei Csömörre hozták haza, azóta itt él a faluban. A helyi iskola után a budapesti Madách Imre Gimnáziumban tanult, majd a Semmelweis Egyetem Gyógyszerésztudományi karán folytatta tanulmányait. Az egy év katonai szolgálat után az EGIS (akkor EGYT) gyógyszergyárban kezdett dolgozni, gyári gyógyszerészként. Szakgyógyszerészi vizsgát 1988-ban, angol középfokú nyelvvizsgát pedig 1990-ben tette le.

1992-ben kilépett a gyógyszergyárból, és a Winkler Patikában, a családi vállalkozásban kezdett el dolgozni. 2002-ben a Béke téren Winkler Zoltán megnyitotta a Smaragd Patikát.

Dr. Winkler Zoltán 1994 óta részt vesz a helyi választási bizottság munkájában, 1998-tól, pedig az elnöki feladatokat látja el, a felkészülési és a lezárási folyamatok az adott választásoknál szinte napi elfoglaltságot jelent, amit felelősségteljesen végez, minden választás alkalmával.

A Winkler házaspár Csömör település tiszteletre méltó, megbecsülésnek örvendő tagjai. Szakmai munkájukkal, kitartásukkal, magas színvonalú Winkler és Smaragd néven ismert patikákat hoztak létre. Humánus, segítőkész hozzáállásukkal, kiemelkedő gyógyszerészi ellátást folytatnak a településen, amelyhez naprakész szakmai tudásuk, példamutató magatartásuk is hozzájárul. A lakosok bizalommal fordulnak hozzájuk, az őket érintő egészségügyi, életmódbeli problémákkal kapcsolatosan. A napi szakmai kihívásoknak, a betegek ellátásáért maximálisan eleget tesznek.

Közösségi munkájuk

A település rendezvényein, a közösségi életben, ahogy az idejük engedi, igyekeznek részt venni, adományokkal, anyagi támogatással viszont rendszeresen segítik a művelődési ház, oktatási intézmények és más szervezetek kulturális programjait, mint pl. Pünkösdi Fesztivál, Mikulásnap, Szeretetünnep. Az „Első Bál”-t, az egészségügyi dolgozók bálját hosszú évek óta munkával és támogatással mindketten aktívan segítik. Személyes szerepvállalást a Szüreti Mulatság rendezvényen 1999-ben vállalták a nem kevés feladattal járó szüreti bírói házaspár szerepét.

A Winkler házaspár példamutató szakmai munkája, közösségi és családi élete, követendő Csömör polgárai előtt.

Dr. Winklerné dr. Molnár Máriának a kimagasló szakmai munkájáért, a hivatása magas fokú gyakorlásáért, az egészségügyben végzett kiemelkedő tevékenységéért Csömör Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete a Csömör Községért Emlékérmet adományozza.

Dr. Winkler Zoltánnak az egészségügyben végzett áldozatkész munkájáért, a hivatása hűségéért, elhivatottságáért, a közéletben végzett példamutató tevékenységéért, Csömör Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete Csömör Községért Emlékéremmel köszöni meg.

Megszakítás