Üdvözöljük!

Egész napos oltás a Csömöri Egészségházban

2022 január 03. –
Önkormányzati, települési hírek

A Csömöri Egészségházban két szombaton, január 15-én és 22-én egész napos oltást szerveznek háziorvosaink. Ezeken a napokon nem csak a harmadik oltást vehetjük fel, hanem akár az elsőt vagy a másodikat is.

Január 15-én szombaton 10-18 óra között dr. Kakuk Tímea és dr. Aszalós György, míg január 22-én szombaton 10-18 óra között Dr. Hülitzer Katinka és dr. Kiss Zsuzsa háziorvos végzi az oltásokat. Az oltásokat bármelyik háziorvostól felvehetjük, azonban FONTOS, hogy előre kell jelezni számukra, melyik napon és milyen oltást fogunk kérni. Erre az oltóanyagok berendelése és elosztása miatt van szükség, orvosaink minden betegnek idősávot adnak meg a jelentkezéskor, így elkerülhető a várakozás.

Orvosaink kérik, hogy a január 15-én érkező páciensek legkésőbb január 11-én, a január 22-én oltakozók pedig legkésőbb január 18-án jelezzék oltóanyag igényüket e-mailben vagy rendelési időben telefonon.

A Csömöri Egészségházban a fenti időpontokban Sinpharm, Jansen és Pfizer vakcina kérhető, Szputnyik és Moderna oltás továbbra is csak a kórházi oltópontokon kérhető.

 

Oltásra jelentkezés, oltóanyag megnevezésével január 11-éig (oltónap január 15. szombat)

Dr. Aszalós György  aszalosdr@gmail.com

Dr. Kakuk Tímea haziorvos3@csomor.hu 

 

Oltásra jelentkezés, oltóanyag megnevezésével január 18-áig (oltónap január 22. szombat)

Dr. Hülitzer Katinka hulitzer@gmail.com

Dr. Kiss Zsuzsanna haziorvos4@csomor.hu 

 

Megszakítás