Search

Üdvözöljük!

Search
Search

Elhunyt Radványi Róbert, a Csömöri Horgász Egyesület elnöke

2021 február 03. –
Önkormányzati, települési hírek

2021. január 30-án, 70 éves korában elhunyt Radványi Róbert, a Csömöri Horgász Egyesület elnöke.

Radványi Róbert polgári-értelmiségi családban született Szegeden, 1950. március 31-én.
Budapesten, a Zalka Máté Gimnáziumban érettségizett, majd nyomdász pályán szerzett képesítést. 1990-től a Csömör KSK kézilabda csapat támogatója, egyik szakosztályának vezetője volt. A helyi információs lapot, a Csömöri Hírmondót sokáig az ő nyomdájában nyomtatták. 1990-től elnöke lett a Csömör Horgász Egyesületnek, felvirágoztatta a tó környezetét, tagi és nyílt horgászversenyeket szervezett. Elnöksége alatt a  horgászversenyek hagyománnyá váltak a csömöri tónál. Az egyesület elnökeként mindig szívesen fogadta az önkormányzati és civil programokat és szívesen látta a különböző csoportokat.

Az önkormányzattal közösen, hagyományteremtő céllal 2019-ben megrendezték az I. Csömöri Tófesztivált a horgásztónál, a Csömöri Horgász Egyesület 30 éves fennállásának alkalmából.
Boldog családban, vidám baráti körben, civil csoportok között érezte jól magát, ápolta jó kapcsolatait. Kivételes egyénisége, összefogó ereje, határozott fellépése vitte előre családi, szakmai, közéleti útját.

Radványi Róbertet 2021. február 12-én, 14.00 órakor kísérik utolsó útjára a csömöri temetőben, urnás búcsúztatójának szertartását Pető Gábor atya végzi a katolikus egyház ravatalozója előtt.

(A család a búcsúztatóról online hozzáférést tud biztosítani a távollévők számára, a járványügyi rendelkezések miatt.)

 

 

Megszakítás