Search

Üdvözöljük!

Search
Search

Facér szülők klubja

2014 november 03. –
Önkormányzati, települési hírek

Az, hogy facér szülővé válunk, nem feltétlenül jelenti, hogy teljesen magunkra maradunk. Az egyik legfontosabb feladat, hogy saját erőnk mellett felmérjük környezetünk erőforrásait: kire, mikor és milyen feladatok során számíthatunk. Még akkor is, ha nincs a közelben nagymama, akadhat egy lelkiismeretes szomszéd néni, akivel cserealapon köthetünk szerződést., vagy egy klub, amelyhez csatlakozhatunk

 

A lényeg, hogy ne akarjunk egyedül megküzdeni mindennel, ne akarjunk mártírokká válni, ahogy nem szabad a hős szülőt sem eljátszani, aki megold mindent. Nem csak magunk miatt, a gyerekek miatt is fontos együttműködésre törekedni a környezettel, hiszen nem mindegy, hogy egy problémamegoldó és erős, vagy egy hősként küzdő, de rendre kudarcot valló, elkeseredett szülő mintáját állítjuk példaként a gyerekek elé.

Gyermekjóléti Szolgálatunk törekvése egy ilyen klub létrehozása, megszervezése.

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, kérjük, jelentkezz! Egyúttal a segítségedet is szeretnénk kérni a részletek kidolgozásában: kéthetente vagy havonta legyenek-e a találkozóink, mikor kezdődjön a program, illetve gyermekfelügyeletet kérsz-e a foglalkozások idejére?

 

Igényeitekhez alkalmazkodva igyekszünk megszervezni a klub programjait, a beszélgetéseket, akár meghívott vendégekkel színesítve azt.

Szükség szerint egyéni tanácsadással is támogatjuk klubtagjainkat problémáik megoldásában.

 

Jelentkezni lehet:

írásban: 2141 Csömör, Kossuth u. 71.

személyesen: 2141 Csömör, Kossuth u. 71. (Vezsenyi Edit)

e-mailben: gyejo.csomor@freemail.hu

telefonon: 28/544-062

                                                                                       

Várjuk mielőbbi jelentkezésedet! 🙂

Megszakítás