Search

Üdvözöljük!

Search
Search

Fekete zászló az önkormányzat épületén

2013 október 17. –
Önkormányzati, települési hírek

Fájdalommal tudatjuk, hogy 66 éves korában elhunyt Krizsán Pál, korábbi önkormányzati képviselő.

Krizsán Pál 1947. április 6-án született Csömörön. Előbb központi fűtés szerelőnek tanult, később, munka mellett, épületgépész-technikusi oklevelet szerzett.
Később feleségül vette Racskó Magdolnát, házasságukból két fiuk született, Tamás és Róbert.
Tizenhat évig, 1994 és 2010 között önkormányzati képviselőként tevékenykedett, ahol a Pénzügyi, Ellenőrző és Vállalkozói Bizottság elnöke volt, de részt vett az Oktatási-, Kulturális és Sport Bizottság, valamint az Ügyrendi és Közbiztonsági Bizottság munkájában is.
Munkája során több csömöri közintézmény felújításában és kivitelezésében is részt vett. Így például tagja volt az evangélikus egyház építőbizottságának, melynek keretében a gyülekezeti-és ifjúsági ház építését koordinálta, valamint az általános iskola új szárnyának megépítését is felügyelte.
A 90’-es években Korda Károllyal közösen létrehozta a csömöri házi serfőzdét, amelynek terméke volt a kedvelt Chemer Sör.
Aktív, presbiter tagja volt az evangélikus gyülekezetnek és a néhány éve itt alakult kórusnak.

Krizsán Pál temetése október 19-én szombaton 14 órakor, evangélikus szertartás mellett lesz a csömöri temetőben. Az elhunytat Johann Gyula, Csömör evangélikus lelkésze búcsúztatja.

Krizsán Pál emlékét szívünkben őrizzük.

Csömör Nagyközség Önkormányzata

Megszakítás