Search

Üdvözöljük!

Search
Search

Focimajális lesz Csömörön

2015 április 16. –
Önkormányzati, települési hírek

A május 3-án megrendezendő I. Csömöri Focimajális tiszteletére az MLSZ képviseletében egy igazi újpesti legenda látogat el hozzánk, a harmincegyszeres válogatott olimpiai bajnok Dunai Antal labdarúgó! Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy elfogadta meghívásunkat, rendezvényünkhöz a kora délutáni órákban csatlakozik.

Az egész napos program utánpótlás labdarúgó mérkőzéssel indul, az RFC Csömör a tabella harmadik helyén állva fogadja a tabella tizedik helyen álló a Táborfalva KSE-t. A mérkőzés után 11 órától fél pályás öregfiúk labdarúgó torna lesz, melyre az MLSZ öregfiúk csapata örömmel vette meghívásunkat.

A gyerekek számára is végre szabad a pálya koradélutánig, gyerekfoci ügyességi versenyeken próbálhatják ki magukat a fiúk és a lányok is. A tizenegyes-rúgó versenyen bárki részt vehet, de a verseny a 35 év felettiek számára egyben toborzó is öregfiúk csapatunkba, a Csömör KSK-ba, ahová egyébként folyamatosan várjuk a focizni szerető és tudó csömörieket.

A délutáni Csömör KSK- Kerepesi SBE felnőtt meccs előtt díszvendégünkkel, Dunai Antallal lehet találkozni, kérdéseket intézni hozzá. Műsorvezető: Horti Gábor.

Mindenkit szeretettel várunk május 3-án egésznap az I. Csömöri Focimajálison a Szabadtéri Sportcentrumban!

 

Megszakítás