Search

Üdvözöljük!

Search
Search

A községben általános iskola és zeneiskola működik.

Az általános iskola két épületben működik, az első osztályosoknak a Szabadság úti kis iskolaépület, míg a 2-8. osztályos évfolyamnak a Major úti iskola ad otthont. Az alsó tagozaton a hagyományos rend mellett testnevelés orientációjú, és német és szlovák nemzetiségi osztályok működnek, a felső tagozaton pedig jól felszerelt természettudományi, nyelvi és speciális tantermekben tanulnak a gyermekek. A Major úti épületben nemzetközi színvonalú sportcsarnok és tágas, korszerű játszóudvar várja a gyerekeket.

A csömöri zeneiskolában alapfokú művészeti oktatás folyik. Az iskola növendékei a délutáni oktatás keretében hangszeres és a hangszertanulást segítő elméleti képzést kapnak.

Mátyás Király Általános Iskola

Az intézmény 1956-tól működik a Major úton, mint Csömöri Általános Iskola. 1990-ben, Mátyás király halálának 500. évfordulóján vette fel iskolánk mai nevét a nagy király tiszteletére. Az intézmény 8 évfolyamos, általános műveltséget közvetítő iskola, évfolyamonként 3 osztállyal. Jól megközelíthető, a gyermekek biztonságos közlekedését a Relic-Őr Kft. segíti minden reggel és délben.

2141 Csömör, Major u. 7-9.

Honlap:           www.iskolacsomor.hu

E-mail:            igazgato@iskolacsomor.hu

Telefon:          28/543-920

Fax:                 28/543-921

Tagiskola:       2141 Csömör, Szabadság út 3.

Csömöri Krammer Teréz Zenei Alapfokú Művészeti Iskola 

Az Önkormányzati Zeneiskola 1991 szeptemberében alakult. Az évek folyamán a tanulólétszám megduplázódott és ezzel párhuzamosan fokozatosan bővült a választható hangszeres, vokális tantárgyak száma. Az iskola „történelmének” jeles napja volt 2000. szeptember 29-e, Krammer Teréz énekesnő nevének felvétele.

2141 Csömör, Szabadság út 3.

E-mail:           krammert.zeneiskola@gmail.com ; krammert@zeneiskola-csomor.sulinet.hu

Telefon:          28/543-670

Honlap:          https://zeneiskola-csomor.edu.hu

Megszakítás