Search

Üdvözöljük!

Search
Search

Ismét segítenünk kell!

2014 július 17. –
Önkormányzati, települési hírek

A Kodály köröndön történt tűzeset során tönkrement egy csömöri iskolában tanító tanárnő otthona.

Kedves Csömöriek!

 

Sokan emlékeznek bizonyára arra, hogy nem olyan rég mekkora összefogásra voltunk mi csömöriek képesek azért, hogy a település egyik megbecsült családját – az őket ért tragédiájukban – legalább anyagilag egy kicsit segítsük.

MOST ISMÉT SEGÍTENÜNK KELL!

Napok óta tele van a sajtó, az internet a budapesti Kodály köröndön történt tűzvész képeivel, felvételeivel.  Ebben a házban lakik Barcsayné Bácsfalvi Andrea, a Csömöri Mátyás Király Általános Iskola magyartanára, igazgatóhelyettese.  Andreának pár éve a csömöri önkormányzat  Az év pedagógusakitüntetést ítélte oda.  Hosszú évek óta tanít iskolánkban, számos diákja állta meg sikeresen a helyét a középiskolában.

Most nagyon nehéz helyzetbe került.  Lakásuk a tűzoltás következményeként teljesen tönkrement, mindenük – szó szerint mindenük – elázott. Az ő életük munkáját nem a tűz, hanem az azt megfékező víz tette pillanatok alatt semmivé.  Jelenleg a ház életveszélyes.

Tisztelt Csömöri Polgárok!  Azt gondolom, segítenünk kell a családnak, hiszen a lakás rendbehozatala mellett az albérlet költségei is a család nyakába szakadtak. Hogy segíteni tudjunk, számlát nyitottam a Pátria Takarékszövetkezet Csömöri Kirendeltségén.

Számlaszám:65100242-36271580, számla tulajdonosa: M. Nyikos Edit

A közleménybe írják be: Andrea néninek   vagy  Barcsayné Bácsfalvi Andreának

Kérem szépen, aki tud, segítsen!

Nyikos Edit,

a Csömöri Mátyás Király Általános Iskola tanára

 

Megszakítás