Üdvözöljük!

Megkezdődött a Rákóczi út felújítása

2014 július 18. –
Önkormányzati, települési hírek

Július 21-én – Csömör Nagyközség Önkormányzatának képviselő-testületi döntése alapján, a lakók javaslatait is figyelembe véve, 100%-ban önkormányzati önerős beruházásként megkezdődött a Rákóczi út felújítása, melynek során az úttest teljes újjáépítésére kerül sor. A kivitelezést a közbeszerzési eljáráson nyertes Komjáti Design Kft. végzi.

Az úttest teljes felújítása mellett az orvosi rendelőkhöz, a polgárőrség, rendőrség irodájához valamint a szolgálati lakásokhoz parkoló és kivilágított gyalogátkelőhely is épül. Mindezeken felül a Rákóczi útra sebességmérő-figyelmeztető berendezést is telepítenek.

A várhatóan szeptember végéig tartó felújítás ideje alatt esetenként forgalomkorlátozásokra, félpályás vagy teljes útlezárásokra kell számítani, ezért megértésüket és türelmüket kérjük!

A Laky sarki (3-as számú) bekötőút nemrég történt átadásával biztosított az alternatív közlekedési útvonal a főváros, illetve az M0-s körgyűrű felé az érintett településrész lakói számára.

A Rákóczi út elkészültével őszre befejeződik településünk teljes főúthálózatának felújítása, melynek köszönhetően biztonságosan és kulturált körülmények között közlekedhetünk. A csömöriek több évtizedes vágya is megvalósul ezzel: jelentősen javul a településkép, a felújításokkal szebb lesz az egész falu. 

Bízunk benne, hogy a felújítást örömmel fogadják!

Csömör Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete

Megszakítás