Search

Üdvözöljük!

Search
Search

Kinevezték az új óvodavezetőt

2015 július 03. –
Önkormányzati, települési hírek

Lezárult a Nefelejcs Művészeti Óvoda vezetői álláshelyére kiírt pályázat. A pályázók előzetesen a nevelőtestület, a szülői munkaközösség, valamint egy szakmai véleményező testület előtt mutatkoztak be. A képviselő-testület a július 2-i ülésén nyilvános meghallgatást követően a Nefelejcs Művészeti Óvoda intézményvezetői álláshelyére Unyi Tamarát nevezte ki öt évre.

A testületi ülésen döntés született a második védőnői álláshely betöltéséről is: Csömörön jelenleg is gyakorlatát töltő védőnő-jelöltet, Robitschek Andreát nevezték ki a területi védőnői állásra.

A Nefelejcs Művészeti Óvodai épületének szakértői felmérése súlyos hiányosságokat mutatott ki, a kivitelezés több helyen eltér a tervektől. A szakértő javaslatot tett a hibák kijavításának ütemezésére két éven belül. A szakértő által legsürgősebbnek ítélt teendőket az önkormányzat még az idén elvégzi. 

Döntés született a 2012-2016 Közösségi tér- és közterület-fejlesztési program következő ütemének feladatiról. A tervek között jelenleg főként járdafelújítások szerepelnek, valamint sor kerül az általános iskolai diák és tanári mosdóinak felújítására is.

Az önkormányzat a természeti környezet megóvása és bővítése érdekében újabb ingatlanrészt vásárolt a Kálvária-erdőben, valamint a Móricz Zsigmond utcai telekalakítás kapcsán hárommillió forintos költséget vállalt a tulajdonosi közösségtől véderdő kialakítása érdekében.

A július 2-ai képviselő-testületi ülésről készült részletes beszámolót a Csömöri Hírmondó következő, augusztus végén megjelenő számában olvashatják.

 

 

Megszakítás