Search

Üdvözöljük!

Search
Search

Koronavírus-tesztelést szervez az önkormányzat a lakosoknak

2020 május 08. –
Önkormányzati, települési hírek

Csömör Nagyközség Önkormányzata a 14. életévét betöltött lakosok számára koronavírus szerológiai mélyvénás tesztet szervez május 14-én csütörtökön a Csömöri Egészségház parkolójában felállított mobillaborban. A laboratóriumi vizsgálatot a Mikro Miko Med Kft. végzi. A teszten való részvétel önkéntes. A szűrőbusz kiszállási díja 15 000 Ft, a vizsgálat 12 000 Ft- ba kerül, melyből az önkormányzat a kiszállás díjat és a teszt egy részének költéségét átvállalja, így a lakóknak a fennmaradó 8 500 Ft-ot kell a helyszínen megfizetnie bankkártyával vagy készpénzzel.

A szűrésen az alábbi feltételekkel lehet részt venni:

  1. Kizárólag előzetes jelentkezés alapján a csomoriteszteles@gmail.com e-mail címen az alábbiak megadásával: név, cím és e-mail elérhetőség (ha az nem egyezik a jelentkezéskor megküldött e-mail címmel).
  2. A teszten 14 életévüket betöltött, csömöri lakcímkártyával rendelkező lakosok vehetnek részt.
  3. Jelentkezési határidő: május 11. hétfő 15 óra.
  4. A jelentkezők előre beosztott idősávban vehetnek részt a szűrésen, melynek pontos időpontjáról, illetve a fontos tudnivalókról e-mailben kapnak értesítést.
  5. A szűrésen a lakosok a fenti támogatott formában egyszer vehetnek részt. Amennyiben újabb szűrést szervez az önkormányzat, úgy a kiszállási díjat ugyan továbbra is kifizeti a helyben való tesztelési lehetőség biztosítása érdekében, de a vizsgálati díjat, vagyis 12 000 Ft költséget már a lakosnak kell megfizetnie.

Egy nap összesen 200 tesztre van lehetőség, így a jelentkezések számától függően újabb tesztelést tervez az önkormányzat.

Bízunk benne, hogy a tesztelési eredmények hozzájárulnak a településünkön élők egészségének megőrzéséhez, a koronavírus terjedésének megakadályozásához.

A teszteléshez űrlap kitöltése szükséges, mely a lenti linkről a ” vizsgálatkérő lap koronavírus”  dokumentumból érhető el.  Kérjük, ha teheti, kitöltve, 2 példányban aláírva hozza magával, de azt a helyszínen is lehetőség lesz kitölteni.

 

 

 

Megszakítás