Search

Üdvözöljük!

Search
Search

Lakossági autógumi és sitt-gyűjtési akció

2023 április 12. –
Önkormányzati, települési hírek

2023. május 19. péntek 08.00-12.00 óra és május 20. szombat 08.00-16.00 óra között a Csötesz Kft. telephelyén – Csömör, Állomás utca 6. (bejárat a HÉV-állomás felől) – az önkormányzat a csömöri lakosok számára ingyenes autógumi és sitt-gyűjtési akciót tart.

A sitt gyűjtési akcióval azoknak a dolgát szeretnénk megkönnyíteni, akiknek a kisebb felújításokból származó, viszonylag kis mennyiségű sitt elhelyezése gondot okoz.

Az akció keretében leadható a legtöbb anyag, ami az építkezésből, felújításból megmaradt: beton, tégla, cserép, csempe, kerámia, de még a föld és a kövek is.

NEM adható le semmilyen veszélyes hulladék (pl. pala, hungarocell, műanyag hulladék, bitumenes lemezek, festékes dobozok) és egyéb más, a környezetre ártalmas hulladék (pl. gumiabroncs) sem!

A sitt gyűjtési akció során NEM a teljes házfelújításból vagy házépítésből származó sittet gyűjtjük be; a nagyobb mennyiségek elszállításáról továbbra is a háztulajdonosoknak, építkezőknek kell gondoskodniuk. Minden csömöri, állandó lakcímmel rendelkező lakos – lakcímkártyája felmutatásával – maximum 1 m3 sittet ingyenesen lerakhat a Csötesz Kft. területén csak a kijelölt napon és időben!

A sitt beszállításáról, valamint a szállító járműről való lepakolásról a lakóknak kell gondoskodniuk. Kérjük, lehetőség szerint utánfutóval és ne zsákokban, hanem ömlesztve szállítsák be a sittet!

A gumigyűjtési akció keretében minden csömöri, állandó lakcímmel rendelkező lakos – lakcímkártyája felmutatásával – maximum 2 garnitúra (8 db) felni nélküli személyautó gumit, illetve, motorkerékpár- és bicikligumit adhat le térítésmentesen. Az autógumi nem kerülhet a kommunális hulladék közé!

Figyelem! Teherautó- és traktorgumit  NEM lehet leadni!

A lakcímkártyára azért van szükség, mert a sitt- és gumigyűjtés kizárólag a csömöri lakosoknak szól!

Köszönjük együttműködésüket!

Csömöri Települési Szolgáltató Nonprofit Kft.

Megszakítás