Search

Üdvözöljük!

Search
Search

Lakossági sittgyűjtési akció lesz

2023 október 16. –
Önkormányzati, települési hírek

November 10-én és 11-én az önkormányzat a CSÖTESZ telephelyén ingyenes lakossági sittgyűjtési akciót tart.

2023. november 10. péntek, 08.00-12.00 óra és november 11. szombat, 08.00-16.00 óra között a CSÖTESZ Kft. és a Községgondnokság közös telephelyén (Csömör, Állomás utca 6. bejárat a HÉV-állomás felől) sittgyűjtési akciót tartanak.

A sittgyűjtési akcióval azoknak a dolgát szeretnénk megkönnyíteni, akiknek a kisebb felújításokból származó, viszonylag kis mennyiségű sitt elhelyezése gondot okoz.

Az akció keretében leadható a legtöbb anyag, ami az építkezésből, felújításból megmaradt: beton, tégla, cserép, csempe, kerámia, de még a föld és a kövek is.

Nem adható le semmilyen veszélyes hulladék (pl. pala, hungarocell, műanyag hulladék, bitumenes lemezek, festékes dobozok) és egyéb más, a környezetre ártalmas hulladék (pl. gumiabroncs) sem!

A sitt gyűjtési akció során NEM a teljes házfelújításból vagy házépítésből származó sittet gyűjtjük be; a nagyobb mennyiségek elszállításáról továbbra is a háztulajdonosoknak, építkezőknek kell gondoskodniuk.

Minden csömöri, állandó lakcímmel rendelkező lakos – lakcímkártyája felmutatásával – 1 m3 sittet ingyenesen lerakhat a Községgondnokság területén (csak a kijelölt napon és időben!). A lakcímkártyára azért van szükség, mert a sitt gyűjtés kizárólag a csömöri lakosoknak szól!

A sitt beszállításáról, valamint a szállító járműről való lepakolásról a lakóknak kell gondoskodniuk. Kérjük, lehetőség szerint utánfutóval és ne zsákokban, hanem ömlesztve szállítsák a Községgondnokságra a sittet!

Köszönjük együttműködésüket!  

                                                                                                  Csömöri Települési Szolgáltató Nonprofit Kft.

Megszakítás