Üdvözöljük!

Lakossági sittgyűjtési akció lesz

2020 június 05. –
Önkormányzati, települési hírek

Június 19-én, pénteken 8-12 óra között és 20-án, szombaton 8-16 óra között sittgyűjtési akció lesz a Csömöri Települési Szolgáltató Kft. telephelyén.

Az akcióval azoknak a dolgát szeretnénk megkönnyíteni, akiknek a kisebb felújításokból származó, viszonylag kis mennyiségű sitt elhelyezése gondot okoz.

A sitt gyűjtési akció során NEM a teljes házfelújításból vagy házépítésből származó sittet gyűjtjük be; a nagyobb mennyiségek elszállításáról továbbra is a háztulajdonosoknak, építkezőknek kell gondoskodniuk.

Minden csömöri, állandó lakcímmel rendelkező lakos – lakcímkártyája felmutatásával – 1 m3 sittet ingyenesen lerakhat a Községgondnokság területén (csak a kijelölt napon és időben!). A lakcímkártyára azért van szükség, mert a sitt gyűjtés kizárólag a csömöri lakosoknak szól!

A sitt szállításáról, valamint a szállító járműről való lepakolásról a lakóknak kell gondoskodniuk. Kérjük, lehetőség szerint utánfutóval és ne zsákokban, hanem ömlesztve szállítsák a Községgondnokságra a sittet!

A begyűjtés időpontja és helyszíne:
 
június 19. péntek, 08.00-12.00 óra
és június 20. szombat, 08.00-16.00 óra
 
Csömöri Települési Szolgáltató Nonprofit Kft. telephelye
(Csömöri Községgondnokság)
Csömör, Állomás utca 6.
(bejárat a HÉV-állomás felől)

Mi minősül sittnek?

Szinte minden, ami az építkezésből, felújításból maradt: beton, tégla, cserép, kerámia, de még a föld és a kövek is.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy építkezésből megmaradt veszélyes hulladékot (pl. pala, hungarocell, elektronikai hulladék), és egyéb, a környezetre ártalmas hulladékot (pl. gumiabroncs) nem lehet lerakni!

Köszönjük együttműködésüket!  

 

                                                                                                 Csömöri Települési Szolgáltató Nonprofit Kft.

Megszakítás