Üdvözöljük!

Karácsonyi jótékonysági adománygyűjtés

2014 december 06. –
Önkormányzati, települési hírek

A karácsony közeledtével a községben több adománygyűjtésen is jótékonykodhatunk.
A Szociális Alapszolgáltatási Központ dolgozói, valamint a Családsegítő Közalapítvány kuratóriuma adományokat gyűjtenek a karácsonyi segélycsomagok összeállításához.
Használt, de jó állapotban lévő gyermek és felnőtt ruhákat, játékokat, meleg takarót, ágyneműt, édességet, tartós élelmiszer-felajánlásokat várnak.

A téli időszakban ismét krízis-konyhát működtetnek, ahol a legrászorultabb egyének, családok juthatnak élelemhez. Kérik, akinek módja, lehetősége van rá, segítse felajánlásával munkájukat! Adományaikat, a Szociális Alapszolgáltatási Központban (Kossuth u.71.) hétfőtől csütörtökig: 7.30- 16 óra, pénteken  pedig 8-14 óra között átadhatják le.

Készpénzes támogatást az alábbi számlaszámra tehetnek: 65100242-15103233 – Családsegítő Közalapítvány, Csömör, Kossuth u.71.

 

A katolikus plébánián, illetve a volt kántorlakásban kialakított KaritászPONT-ban is örömmel fogadnak adományokat karácsonykor. A Csömöri Szent Rita Karitász Közösség szintén a helyi rászorulók támogatására gyűjt az ünnepekre tartós élelmiszer felajánlásokat. A KaritászPONT télen csütörtökönként délután 16 és 18 óra között, a plébánia irodája pedig hétfőn és szerdán 15 és 18 óra között, pénteken 10 és 13 óra között tart nyitva az Erzsébet u. 29. szám alatt.

Adakozhatunk a nélkülöző állatok számára is: a Csömöri Civil Állatvédő Szervezet adománynapot tart december 20-án délelőtt 11 órától az állatmenhelyen (a Szedervölgyi Kertészet felől táblák jelzik az irányt). Sütemény és forró tea ellenében szívesen fogadnak a gazdátlan ebek számára főznivaló rizst, tésztát, konzerveket, kutyaszalámit, pokrócokat, takarókat, játékokat stb.

 

Törődjünk egymással karácsonyon is!

Megszakítás