Search

Üdvözöljük!

Search
Search

Más kép – író és olvasó találkozó

2018 május 23. –
Önkormányzati, települési hírek

A találkozó következő alkalmán, május 29-én a 18 órakor Galgóczi Dóra írónővel beszélget Huszárik Kata a művelődési házban. A vendégeket jeges teával és csömöri házi süteményekkel várjuk.

A fiatal írónőt leginkább a női szerepek foglalkoztatják. Első regénye, a Test és lélek börtönében egy fiatal lány naplóját eleveníti meg, küzdelmét az egyre gyakoribb, titokzatos betegséggel, az anorexiával. Olvashatunk tőle novelláskötetet is, melynek hasábjain jellegzetes nőis sorsok elevenednek meg, valamint az anyaság, a gyermekvállalás körül felmerülő kételyeket megfogalmazó, Megszülethettél volna című regényét, melynek főhőse a még meg nem született gyermekéhez ír leveleket.
Az elsősorban női témákat boncolgató írásai után a férfiak léptek előtérbe, a Férfiak félálomban című könyve mintegy mozaikként mutatja be a különböző férfisorsokat, személyiségeket.
Galgóczi Dóra könyveinek műfaja a szépirodalom és az életvezetési tanácsok kiváló ötvözete. A lendületes cselekménysorok, a közvetlen és kifinomult stílus folyamatosan fenntartja az olvasók érdeklődését.

Jegyek 500 Ft-os áron kaphatóak a művelődési házban.

Megszakítás