Üdvözöljük!

Megújult a Légy Ott programfüzet

2015 március 24. –
Önkormányzati, települési hírek

Az eddig negyedévente megjelenő közkedvelt Légy Ott programfüzet márciustól új formátumban és megjelenési ütemezéssel jelenik meg. A negyedéves megjelenés miatt a programok egy részét nem lehetett pontos dátummal közölni, illetve a menet közbeni műsorváltozások sem tudtak bekerülni a füzetbe. Márciustól azonban a Hírmondóval együtt, havonta (kivéve nyáron) jelenik meg a Légy Ott, amely mindig a következő hónap eseményeit mutatja be, így friss és pontos információt nyújt majd olvasóinak.

Az önkormányzat a füzet formátumán is változtatott kicsit, hogy könnyebben olvasható, még szebb és még színesebb lehessen a kiadvány. A tartalomban is lesznek újdonságok, például a borító ezentúl mindig egy aktuális nagy eseményt mutat be, a 2-3. oldalon pedig naptárszerűen ismertetik az adott időszak programjait. Ugyanakkor a korábbi tartalmak is megmaradnak, továbbra is önálló oldalakon jelentkeznek a kulturális intézmények programjai, valamint külön helyet kapott a sport is.

A változások és a sűrűbb megjelenés ellenére a kiadvány előállítási kiadásai sem emelkedtek, így ugyanazért a költségért jóval többet, jobbat tudunk az olvasóknak nyújtani.

 Bízunk benne, hogy az olvasóközönség szívesen fogadja az új programfüzetet, amely először március 27-29. között, a Csömöri Hírmondóval kerül a postaládákba.

 

Megszakítás