Üdvözöljük!

Megváltozott a hulladékszállítási közszolgáltatás

2016 augusztus 10. –
Önkormányzati, települési hírek

2016. április elsejével elindult országosan a hulladékgazdálkodás állami központosítása. A Kormány döntése alapján a Nemzeti Hulladékgazdálkodási és Vagyonkezelő Zrt. (NHKV Zrt.) jogosult az április 01. utáni hulladékszállítási díjak beszedésére, szolgáltatási díjak kialakítására és a kintlevőség kezelésére.

 Így a Csömöri Települési Szolgáltató Nonprofit Kft. már nem számlázhatta ki júliusban az esedékes 2016. II. negyedévi (2016.04.01.-06.30.) számlákat. Ezért kérjük a tisztlet lakosokat, hogy akik állandó átutalási megbízást adtak bankjuknak a negyedévi utalásra, azokat állítsák le.

A Csötesz Kft. áprilisban számlázott utoljára (a 2016. I. negyedévet), akiknek esetleg még ezidáig volt elmaradásuk, azokat még a Nonprofit Kft.-nek legyenek szívesek haladéktalanul rendezni átutalással, csekkes befizetéssel, vagy személyesen az ügyfélszolgálaton a Polgármesteri Hivatal épületében.

Folyószámlaegyeztetéshez forduljanak bizalommal az ügyfélszolgálathoz az alábbi telefonszámon 28/744-440 vagy a hulladek@csomor.hu e-mail címen.

Megszakítás