Üdvözöljük!

Novellaíró és versíró pályázat gyerekeknek, fiataloknak

2021 október 19. –
Önkormányzati, települési hírek

A csömöri önkormányzat helyi gyerekek, fiatalok számára novellaíró és versíró prózaíró pályázatot hirdet. A pályamunkák témája a tél, angyalok vagy karácsony témakörben szabadon választható. A pályázaton minden általános iskolás és középiskolás korú, Csömörön élő gyermek és fiatal indulhat 18 éves korig.

Terjedelmi korlátok: egy alkotás karakterszáma maximum 3000 karakter lehet szóközökkel együtt. Egy pályázó akár több novellával  és verssel is pályázhat.

Díjazás:

A legjobbnak ítélt  pályamunkákat  a Csömöri Hírmondó  idei Adventi különszámában, nyomtatásban közöljük.

A további pályamunkáknak is biztosítunk publicitást, az önkormányzat hivatalos FB oldalán, a Facebook/ Csömör aktuálison advent időszakában egyesével tesszük közzé  minden beérkezett pályamunkát.

A beadott novellákat címmel és a szerző nevének, életkorának, telefonos elérhetőségének (kiskorú esetén a szülő elérhetőségét kérjük) megjelölésével szeretettel várjuk a cshirmondo@gmail.com e-mail címen 2021. november 5-éig. A szerzőkről portréfotókat is  szeretnénk készíteni (amennyiben a szülő beleegyezik), annak érdekében, hogy a nyomtatott és internetes publikációnál a szerző képét is közzétehessük.

Megszakítás