Search

Üdvözöljük!

Search
Search

Nyelvvizsgadíj pályázat felsőoktatásban tanulóknak

2018 szeptember 11. –
Önkormányzati, települési hírek

A Csömöri Kulturális Közalapítvány pályázatot hirdet felsőfokú tanintézményben tanulók számára nyelvvizsgadíj támogatására.

A pályázat célja: sikeres – államilag elismert B2 (komplex) típusú, középfokú – nyelvvizsgával rendelkező csömöri fiatalok utólagos anyagi támogatása.

 

A pályázók köre:  Pályázhat minden olyan csömöri állandó lakos (min.2017.01.01.-óta) , aki egyben felsőfokú közoktatási intézmény nappali tagozatos tanulója.  

 A pályázat feltételei:

A pályázónak olyan érvényes, államilag akkreditált középfokú nyelvvizsga bizonyítvánnyal kell rendelkezni, melyet 2017.november 01. és 2018. október 31. között szerzett.

A támogatási összeg a nyelvvizsga alapdíjának utólagos és a keretösszeg által meghatározott mértékű finanszírozására szól, mely a befizetést igazoló számlamásolat ellenében kerül kifizetésre.

 

A pályázatnak tartalmaznia kell:

  • a kitöltött adatlapot (amely a csömöri honlapról letölthető, vagy az Önkormányzat ügyfélszolgálatán átvehető),
  • a nyelvvizsga eredményét / eredményeit igazoló lap másolatát
  • a nyelvvizsgadíj befizetését igazoló számlamásolatot (amely a pályázó nevére szól)
  • iskolalátogatási igazolást
  • a lakcímkártya és személyazonosító-igazolvány mindkét oldalának fénymásolatát

 

Beadási határidő:

A pályázatokat az eredményes vizsgákról 2018. október 31-ig lehet benyújtani a Csömör Nagyközség Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodájában.

 

A sikeres pályázó a meghatározott feltételek szerint egyszeri, egyösszegű támogatásban részesül. A határidőben beérkezett pályázatokról a kuratórium dönt legkésőbb 2018. november 30-ig, az elbírálást követően a nyertes pályázók írásban tájékoztatást kapnak.

Akik korábban már részt vettek a Csömöri Kulturális Közalapítvány által meghirdetett egyéb pályázatain, azok is pályázhatnak, függetlenül attól, hogy részesültek-e támogatásban a Kuratórium által.

 

Az adatlap letölthető a lap alján található kapcsolódó dokumentumok, 2018. évi pályázatok fül alól.

 

 

Megszakítás