Üdvözöljük!

Nyelvvizsgadíj támogatás felsőfokú tanintézményben tanulók számára

2022 július 04. –
Önkormányzati, települési hírek

A Csömöri Kulturális Közalapítvány pályázatot hirdet felsőfokú tanintézményben tanulók számára nyelvvizsgadíj támogatásra.

A pályázat célja: sikeres – államilag elismert B2 ( komplex) típusú, középfokú – nyelvvizsgával rendelkező csömöri fiatalok utólagos anyagi támogatása.  

A pályázók köre:  Pályázhat minden olyan csömöri állandó lakos (min. 2021.01.01. óta) , aki egyben felsőfokú  közoktatási intézmény nappali tagozatos tanulója.  

A pályázat feltételei:

A pályázónak olyan érvényes államilag akkreditált középfokú nyelvvizsga bizonyítvánnyal kell rendelkezni, melyet 2021.november 1. és 2022. október 31. között szerzett.

A támogatási összeg a nyelvvizsga alapdíjának utólagos és a keretösszeg által meghatározott mértékű finanszírozására szól, mely a befizetést igazoló számlamásolat ellenében kerül kifizetésre.

A pályázatnak tartalmaznia kell:

  • a kitöltött adatlapot (amely a csömöri honlapról letölthető, vagy az Önkormányzat ügyfélszolgálatán átvehető),
  • a nyelvvizsga eredményét / eredményeit igazoló lap másolatát
  • a nyelvvizsgadíj befizetését igazoló számlamásolatot (amely a pályázó nevére szól)
  • iskolalátogatási igazolást
  • a lakcímkártya és személyazonosító-igazolvány mindkét oldalának fénymásolatát

Beadási határidő:

A pályázatokat az eredményes vizsgákról 2022. október 31-ig lehet benyújtani a Csömör Nagyközség Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodájában, illetve a kialakult vírushelyzetre való tekintettel az erre a célra kihelyezett dobozba.

A sikeres pályázó a meghatározott feltételek szerint egyszeri, egyösszegű támogatásban részesül. A határidőben beérkezett pályázatokról a kuratórium dönt legkésőbb 2022. november 30-ig, az elbírálást követően a nyertes pályázók írásban tájékoztatást kapnak.

Akik korábban már részt vettek a Csömöri Kulturális Közalapítvány által meghirdetett egyéb pályázatain, azok is pályázhatnak, függetlenül attól, hogy részesültek-e támogatásban a Kuratórium által.

A pályázati adatlap letölthető a kapcsolódó dokumentumok/Csömöri Kulturális Közalapítvány pályázatai fülre kattintva!

Megszakítás