Üdvözöljük!

Októberben két útfelújítás indul a faluban

2013 október 04. –
Önkormányzati, települési hírek

Két forgalmas út, a Jókai utca és a Béke tér felújítása, átépítése kezdődik meg hamarosan, így ezeken a területeken októberben és novemberben kisebb forgalomkorlátozásokra kell számítani!

Októberben 7-étől folytatódik Csömör legforgalmasabb főútjának helyreállítása, melynek második ütemeként a Jókai utca teljes szakaszának útburkolatát felújítják, illetve bővítik a parkolási lehetőségek számát.  

 

Szintén október elején kezdődik meg a Béke tér közlekedési fejlesztése és átalakítása, valamint a Szabadság út – Gorkij fasor és Béke tér közötti szakaszának – felújítása. Az átalakítások a gyalogos és autós közlekedés biztonságát szolgálják, így a kereszteződésekbe gyalogátkelő-helyek kerülnek, a temető környékén új parkolóhelyeket alakítanak ki, útburkolati felfestések segítik majd a biztonságos autós közlekedést, valamint áthelyezésre kerül a csömöri busz megállója, ahova fedett buszmegálló épül.

Az októberben és novemberben zajló munkálatok során a Szabadság út érintett szakaszán félpályás útlezárásokra, valamint alkalmanként forgalomterelésekre kell számítani.

 

 

A felújítások idejére szíves türelmüket és megértésüket kérjük!

Megszakítás