Search

Üdvözöljük!

Search
Search

Online üléseznek a bizottságok

2020 május 18. –
Önkormányzati, települési hírek

A karantén és a járványhelyzet következtében megszületett egyéb intézkedések az első perctől azt a célt szolgálták, hogy a település lakossága minél nagyobb biztonságban legyen. Ahhoz, hogy mind ezek mellett a képviselő-testület munkája zavartalanul folytatódjon és a lakosság ügyintézéseiben se legyen fennakadás, gyors reagálásokra és megfelelő háttérre volt szükség. Erről kérdeztük Rajnai Henriket, a Pénzügyi, Ellenőrző és Vállalkozó Bizottság elnök-helyettesét.

  • Valóban a biztonság és a zavartalan munkamenet volt a legfontosabb szempont. Ráadásul az új helyzet folyamatos kontaktust és gyors reagálást kért tőlünk az első perctől. Április elejétől online  tartjuk a bizottsági üléseinket. Ehhez  ugyan többeknek nem voltak adottak a technikai feltételei, ennek megoldását azonban  mindenki egyénileg vállalta. Szavazni törvényesen  csak élőben lehet, ehhez megfelelő biztonsági felszerelésben, távolságot tartva, szabadtéri helyszínen szoktunk találkozni.
  • Az önkormányzati dolgozók élete hogyan változott ebben az időszakban?
  • Az ő esetükben is az egészségük minél hatékonyabb védelme volt a szempont, akiknek a munkaköre ezt lehetővé tette, home office-ban dolgoznak, a hivatalban pedig ügyelet működik. A személyes ügyfélszolgálat mindannyiunk érdekében szünetel, telefonon és e-mailben zajlik az ügyintézés, telefonos ügyelet hétfőn, szerdán, pénteken van, a csomor.hu oldalon minden elérhetőség, folyamatosan frissülő információ megtalálható. A visszajelzések azt mutatják, hogy sikerül egymásra vigyáznunk úgy, hogy közben a feladatainkat is megfelelően látjuk el. Jó egészséget és kitartást kívánok mindenkinek!
Megszakítás