Üdvözöljük!

Összefogás a csömöri villámsújtotta ház lakóinak megsegítésére

2016 szeptember 14. –
Önkormányzati, települési hírek

A 2016. augusztus 17-i viharban a majorszegiligeti Dezsőfia utcában villám csapott a Balatoni család házába, a tetőszerkezet teljesen kiégett, az anyagi kár több millió forint. Az ikerfiúkat nevelő házaspárra még sok kiadás és munka vár, hogy a tél beállta előtt visszaköltözhessenek otthonukba.

A tetőszerkezetet már újjáépítették, de ahhoz, hogy visszaköltözhessenek otthonukba, szükség lesz még a cserepek felrakására, födémszerelésre, kőművesmunkákra, a gáz- és fűtésrendszer helyreállítására, a nyílászárók cseréjére, villanyszerelésre, gipszkartonozásra, festésre és parkettázásra.

 

Mi, a Balatoni család szomszédai és barátai, minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy segítsük őket ebben az anyagilag, és lelkileg is megterhelő időszakban. A kár azonban oly nagy mértékű, hogy összefogásra és segítségnyújtásra kérünk minden együttérző polgárt. Kérjük Önöket, támogassák pénzbeli felajánlásokkal a Balatoni családot, hogy mielőbb felépülhessen a házuk, és 7 éves fiaikkal együtt visszaköltözhessenek otthonukba.

 

Bence és Gergő első osztályos tanulók, a család több mint 5 éve él a Csömörön.

Adományozni* átutalással vagy személyes befizetéssel a PÁTRIA Takarékszövetkezet csömöri fiókjában a külön erre a célra létrehozott bankszámlára lehet, az adomány szó feltüntetésével:

Száka Kornélia:
65100242-15675800

Felajánlásaikat köszönik

 

 A gyűjtés szervezői

 

 

 

*150.000 Ft feletti összeg adományozása előtt kérjük, mindenképpen egyeztessenek az alábbi személyek egyikével:

Száka Kornélia: 06-30-537-1390, Berényi Krisztina: 06-30-966-2301, vagy Jáni Krisztina:, 06-70-0433-0711

 

Jelen levelet a károsult család jóváhagyásával tesszük közzé.

 

A káresemény hitelessége ellenőrizhető a helyszínen (egyeztetés után) vagy a csömöri Önkormányzatnál.

Megszakítás