Search

Üdvözöljük!

Search
Search

Óvodai beiratkozások

2023 április 05. –
Önkormányzati, települési hírek

Május 8. és 11. között lehet beiratkozni az önkormányzati és evangélikus óvodába is.

Nefelejcs Művészeti Óvoda (Laky u. 3.)

A beiratkozás időpontja: 2023.május 08-11. között (hétfőn, kedden és szerdán 09.00-05.00 óra, csütörtökön 08.00-17.00 óra között.

Óvodánk az Óvodai Nevelés a Művészetek Eszközeivel – című programmal dolgozik. A művészeti eszközök segítségével – amelyek a mese, vers, rajz, festés, mintázás, kézimunka, valamint az ének, zene, énekes játék, gyermektánc – folyik a gyermekeink nevelése. Évszakonként ovigalériát nyitunk, ahol neves helyi művészek mutatják be munkásságukat. Az évszak végét koncerttel zárjuk, ahol többnyire a helyi zeneiskola növendékei adnak koncertet óvodásainknak.

Az érdeklődőknek részletes tájékoztatást nyújtunk az óvoda életéről a honlapunkon is.  

http://www.csomoriovi.hu/

Rózsakert Evangélikus Óvoda (Kacsóh Pongrác u. 6.)

A beiratkozás időpontja: 2023.május 08-11. között.

A 2023/24. nevelési évre a beiratkozáshoz szükséges szándéknyilatkozat, illetve adatbekérő lap megtalálható az óvoda honlapján. Óvodánk a Magyarországi Evangélikus Egyház fenntartásában működik. Pedagógiai programunk célja, útmutatást adni a gyermekek sokoldalú testi, lelki fejlesztéséhez, amelyet változatos tevékenységi formák alkalmazásával, a keresztény nevelés értékeinek beépítésével kívánunk elérni. Nevelőmunkánkban hangsúlyos szerepet kap a bibliaismeret, mely a gyermekeket a helyes erkölcsi magatartásformák elsajátítására ösztönzi. Óvodánk ökumenikus szellemű evangélikus óvoda, ezért a saját felekezetű hittan minden gyermek számára továbbra is elérhető.

https://rozsakertovi.hu/hu/aktualis-hirek/beiratkozas/

Főoldali hírek

Kilátó épül Csömörön

Az önkormányzat európai uniós forrásból kilátót építhet a Csömöri körtúra legmagasabb pontján. A csömöri önkormányzat

Bővebben
Megszakítás