Üdvözöljük!

Pályázat csömöri művészek, alkotók támogatására

2021 március 05. –
Önkormányzati, települési hírek

A Csömöri Kulturális Közalapítvány pályázatot hirdet a Csömör területén élő, alkotó képzőművészek, alkotóművészek számára.

Pályázhatnak: Csömör területén élő alkotók,  képzőművészek, alkotóművészek.

A pályázat célja: Képzőművészek, alkotók,  alkotóművészek számára helyi kiállítás megrendezésének támogatása, valamint alkotói tevékenységüket elősegítő támogatás.

Pályázni kizárólag Csömörön élő, alkotó művészeknek lehet.

A pályázat benyújtásának feltétele, hogy a művész, alkotó ,  rendelkezzen csömöri lakcímkártyával, valamint itt tevékenykedjen.

A pályázatot 1 példányban,  mellékletekkel együtt kell benyújtani.

 A zárt borítékon szerepelnie kell  a pályázó nevének, címének , és a „2021 Művészeti pályázat” megjelöléssel  az Önkormányzat ügyfélszolgálatán kérjük  leadni, illetve az erre a célra kijelölt ládába bedobni.

Egy pályázat alapján elnyerhető támogatási összeg 30.000-150.000.- Ft lehet. Az összeggel a nyertes pályázat után megkötendő szerződésben kikötöttek szerint kell elszámolni. A pénzügyi elszámolásokat hiteles számlamásolattal, és számlaösszesítővel kell beadni. Az eredeti számlákon szerepelnie  kell, hogy „A Csömöri Kulturális Közalapítvány részére elszámolva!”

Egy művész , alkotó csak egy pályázatot adhat be.

A pályázat benyújtásának helye: Csömöri Kulturális Közalapítvány, Csömör Nagyközség Polgármesteri Hivatal, 2141 Csömör, Szabadság út 5.

Beadási határidő: 2021. Április 6.

A borítékon kérjük feltüntetni: “2021 Művészeti pályázat”.

A pályázatok elbírálásának határideje: 2021. Április 16.

A pályázatról további felvilágosítást ad: Harmath Diána 06 30/855-2019

A pályázaton elnyert támogatások folyósítása a Csömöri Kulturális Közalapítvány Kuratóriumának döntését követően, szerződés alapján történik.

Az elutasított pályázókat levélben értesítjük.

 A nyertes pályázók listája 2021. április  26-ig közzétételre kerül a  http://www.csomor.hu/ honlapon.

Megszakítás