Search

Üdvözöljük!

Search
Search

Református gyülekezeti alkalmak csömörön

2010 december 14. –
Önkormányzati, települési hírek

Vasárnap délelőtt 9 órakor kezdődik az úrnapi istentiszteletünk, melynek helyszíne – saját gyülekezeti helységünk elkészültéig – az evangélikus templom. Ezzel párhuzamosan tartjuk a gyermek istentiszteleti alkalmakat is.

Hétfőn 8-12h-ig (jelenleg csak a ‘B’ héten), órarendben rögzítetten, hittanoktatás folyik a felsős korosztálynak a Mátyás Király Általános Iskolában.

Szerdán 8-12h-ig, órarendben rögzítetten, hittanoktatás folyik az alsós korosztálynak a Mátyás Király Általános Iskolában.

Szerdán hittanoktatás az óvodásoknak. Először a Kéknefelejcs óvodában (Laki utca) 15.30-16.00-ig, majd a Nefelejcs óvodában (Kacsó utca) 16.15-16.45-ig. (Várható kezdés 2011. január 12-én.)

Pénteken 18h-kor kezdődik a BIBLIA-KÖR alkalmunk, amelyen kötetlen beszélgetés formájában közösen elmélkedünk és imádkozunk Isten igéje felett.

Pénteken 17h-ra várjuk a konfirmáció korosztályát (13-14 év), hogy közös felkészülésünk eredményeképpen, jövő pünkösdkor hitvallást tehessenek gyülekezetünk színe előtt Istenbe vetett református hitükről.

Megszakítás