Search

Üdvözöljük!

Search
Search

Sitt – és Nikecellgyűjtést tartanak

2018 október 30. –
Önkormányzati, települési hírek

November 17-én 8–16 óra között sitt és Nikecellgyűjtési akció lesz a Csömöri Települési Szolgáltató Kft. szervezésében a Községgondnokságon, az Állomás utca 6. szám alatt.

Az akcióval azoknak a dolgát szeretnénk megkönnyíteni, akiknek a kisebb felújításokból származó viszonylag kevés mennyiségű sitt elhelyezése gondot okoz. A sittgyűjtési akció során nem a teljes házfelújításból vagy házépítésből származó sittet gyűjtjük be; a nagyobb mennyiségek elszállításáról továbbra is a háztulajdonosoknak, építkezőknek kell gondoskodniuk. A gyűjtés során  habosított műanyag hulladék (pl.: Hungarocell, Nikecell, csak tiszta, szennyeződésmentes állapotban), elhelyezésére is lehetőséget biztosítunk.


Minden csömöri lakos – lakcímkártyája felmutatásával – 1 m3 sittet ingyenesen lerakhat a Községgondnokság területén (csak a kijelölt napon és időben!). A lakcímkártyára azért van szükség, mert a sittgyűjtés kizárólag a csömöri lakosoknak szól!

A hulladék szállításáról, valamint a szállító járműről való lepakolásáról a lakóknak kell gondoskodniuk. Kérjük, lehetőség szerint utánfutóval és ne zsákokban, hanem ömlesztve szállítsák a Községgondnokságra a sittet!


A begyűjtés időpontja és helyszíne:
2018. november 17. szombat, 08.0016.00 óra
Csömöri Települési Szolgáltató Nonprofit Kft. 
Csömör, Állomás utca 6.
(bejárat a HÉV-állomás felől)

 

 

Mi minősül sittnek?

 

Szinte minden, ami az építkezésből, felújításból maradt: beton, tégla, cserép, kerámia, de még a föld és a kövek is.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az építkezésből megmaradt veszélyes hulladékot (pl. pala) és egyéb, a környezetre ártalmas hulladékot (pl. gumiabroncs, akkumulátor) nem lehet lerakni!

 

                                                                                                                                                      Csömöri Települési Szolgáltató Nonprofit Kft.

 

Megszakítás