Search

Üdvözöljük!

Search
Search

Sulibuli

2014 szeptember 20. –
Önkormányzati, települési hírek

Szeptember 20-án szombaton 14 órától rendeztük meg a XVI. kerületi Békés Imre utcai általános iskola fennállásának 85.évének tiszteletére a Sulibuli eseményt, melyen az iskola korábbi és mostani tanulói vettek részt volt pedagógusaikkal együtt.

Iskolánk volt diákjai közül nagyon sok pedagógus és diák is Csömörön lakik: Mátyás Sándorné (Magdi néni) alsós tanárnő és fia Mátyás Sándor. Bácskerti Jánosné (Katinéni) (+) szintén alsós tanárnő, lánya Bácskerti Mária jelenleg is Csömörön lakik (Ferenc utca).

Aschenbrenner Mihályné (Éva néni) matematika-fizika szakos tanárnő jelenleg is Csömörön él,  aki szintén pedagógusa volt a Békés Imre utcai általános iskolának.

Az iskola egykori diákjai, akik most is Csömörön élnek:Tuba Sándor, Mátyás Sándor Krizsán Gáborné Leib (Hőgyi) Judit Kaslik Ibolya és Rózsa), Haraszty Katalin, Árvai János, Táborosiné Bielik Margit, Kurucz Mariann, Tóth Mária, Tóth Artúr és jómagam, de sorolhatnám a diákok nevét nap estig.

Köszönjük  a segítséget Mihályi Jánosnak és Tóth Pálnak,  akik több mint háromszáz  főre készítettek halászlevet.

Szeretnénk, ha a mostani eseményből hagyomány válna.

 

 

Tóth Anna főszervező és Krizsán Gáborné Leib (Hőgyi) Judit szervező

 

 

A képen iskolánk a 2404. II. Rákóczi Ferenc Úttörő csapat nevet viselte, a csapatzászlót is felkutattuk az eseményre. A játékos feladat során reprodukáltuk az úttörő életet, ha csak néhány percre is, az egykor csapatvezetőnek úttörőnyakkendőben jelentettünk. 

 

Megszakítás