Üdvözöljük!

Szavazz az év pedagógusára!

2023 április 27. –
Önkormányzati, települési hírek

„Az Év pedagógusa” cím adományozására jelölteket állíthatnak a nevelőtestületek és szülői szervezetek, valamint a diákönkormányzatok. Ezen kívül lehetősége van bárkinek, az oktatási intézményekben elhelyezett anonim jelöltállító urnába bedobott javaslatot adni arra, ki legyen idén a kitüntetett. A szavazatok április 17. és május 5. között adhatóak le az óvodákba, iskolába és zeneiskolába kihelyezett szavazóurnába.

Szavazás menete:

Az intézményeknél kihelyezett urna mellett található adatlapot kell kitölteni, és bedobni az urnába.

Figyelem! Csak az a jelölés lesz érvényes, amelynél indoklást is ír a jelölő, illetve a jelölt és az intézmény teljes nevét is kitölti!

A jelölés anonim, a jelöléseket május 5-éig az intézményeknél elhelyezett gyűjtődobozba lehet leadni.

A szülők és diákok által leadott jelölések mellett maguk az intézmények nevelőtestületei is jelölnek díjazottat. A díjakat a legtöbb szavazatot kapott pedagógusok kapják meg.

Csömör Nagyközség Önkormányzata „A helyi kitüntetések és címek adományozásáról’ szóló 15/2015. (VI. 20.) önkormányzati rendelet alapján a Képviselő-testület a nagyközség oktatási intézményeiben (óvoda, általános iskola, zeneiskola) végzett kiemelkedő, magas szakmai színvonalon ellátott pedagógiai munka elismerésére „Az Év pedagógusa” címet adományoz.  Az elismeréshez oklevél és pénzjutalom jár.   A díjazottakat a június elején megtartott pedagógusnapi rendezvényen köszönti majd az önkormányzat.

Megszakítás