Üdvözöljük!

Szezonnyitó foci és piknik

2018 augusztus 15. –
Önkormányzati, települési hírek

Augusztus 26-án vasárnap nagypályás focistáink számára hazai pályán is beindul a megye II-es bajnokság, a nagyszerű alkalmat kiegészítő programokkal szeretnénk felejthetetlenné tenni: csapatbemutató, közösségi piknik, rg-show.

A nyári pihenő és felkészülési időszak után új vezetőedzővelúj mezőnyben kezdi a 2018-2019-es szezont a Csömör KSK labdarúgócsapata. Az őszi szezon első mérkőzését augusztus 18-án, szombaton idegenben játsszák a srácok Pomázon, majd augusztus 26-án vasárnap 17 órától hazai pályán üdvözölhetjük a csapatot, az Isaszegi SE elleni labdarúgó-mérkőzésen. Lesz csapatbemutató, a szünetben ritmikus gimnasztika show és a programot közösségi piknik is kíséri.

 

A mérkőzés belépőjegy váltása mellett látogatható. Jegyek: felnőtt 500 Ft, kedvezményes 300 Ft. A kísérő programok, tehát a közösségi pikniknke, és az ritmikus gimnasztika-bemutatón való részvétel  térítésmentes.

 

Szeretettel várunk minden családtagot, barátot, sportrajongót, támogatót! Étel, édesség hozható, a szomjoltást viszont a büfé kínálatából kérjük megoldani.

 

Foci, piknik, barátok! Hívd el ismerőseidet is facebook eseményünk segítségével!

 

Hajrá, Csömör! Szurkoljunk együtt csapatainknak!

 

A CSÖMÖR KSK​ idei szezonjának mérkőzéseit, eredményeit itt követheted!

Csömöri Szabadtéri Sportközpont, Major u. 7-9.

 

Megszakítás