Search

Üdvözöljük!

Search
Search

Tombola felajánlásokat vár az óvoda

2014 április 23. –
Önkormányzati, települési hírek

Idén is májusban rendezik meg a Nefelejcs Művészeti Óvoda mindkét épületében a Családi Egészség- és Sportnapot, amely hagyományosan tombolával zárul. A főnyereményeket mindezidáig az óvoda alapítványa – az Alapítvány a Csömöri Óvoda Gyermekeiért – finanszírozta, azonban idén erre, a rendelkezésre álló keret szűkössége miatt nincsen mód.

Ezért az óvoda arra kéri a csömöri lakosokat, vállalkozókat, hogy aki teheti, tombolanyeremények felajánlásával támogassa a hagyománnyá vált vidám rendezvényt.

A tombola teljes bevétele az alapítványt, és ezen keresztül a gyermekeket gyarapítja.

Milyen típusú felajánlásokat várnak? Egyrészt óvodásoknak, másrészt felnőtteknek szólót, azaz játékokat, könyveket, ajándékcsomagokat, utalványokat.

Mit adunak cserébe a mosolygó gyermekarcokon túl? Az eseményen bemondják az ajándékozó nevét, azaz reklámként szolgál a népes közönség előtt, illetve a nagyobb értékű nyeremények adományozóinak névsorát a Csömöri Hírmondóban is közzéteszik.

A felajánlásokat a csoportokban várják, illetve óvoda  titkárságán a Kéknefelejcs Óvodában (Laki u. 3.) május 5-ig, a Nefelejcs Óvodában (Kacsóh P. u. 6.) május 12-ig!

 A segítséget hálásan  köszönik a Nefelejcs Művészeti Óvoda dolgozói, jelenlegi és leendő óvodásai!

Megszakítás