Search

Üdvözöljük!

Search
Search

Új szolgáltatások az egészségházban

2022 november 15. –
Önkormányzati, települési hírek

November elején két új szolgáltatással gazdagodott az egészségház szolgáltatási köre, így a felnőtt és gyermek háziorvosok, védőnői szolgálat és fogorvosi szolgáltatások mellett gerincrehabilitációs  szolgáltatást  és vérből kimutatható szűrővizsgálatokat is igénybe vehetünk.

Új szolgáltatások nyíltak a Csömöri Egészségházban

 

Gerincrehabilitációs tréning 

A Perlspine gerincrehabilitációs stúdió olyan páciensek számára nyújt megoldást, akik már szenvednek gerincbántalmaktól, és természetesen azoknak is, akik mindezt szeretnék megelőzni, mert már most hát- és derékfájdalommal küzdenek, ami a gerincsérv előszobája. Ezeken túl pedig a csömöri közösség számára biztosít gerincszemléletű, tartásjavító, pilates módszerre épülő csoportos foglalkozásokat.

Milyen egészségügyi problémák sikeres kezelésére alkalmas a Perlspine gerincrehabilitációs tréning?

A gerincproblémák vagy azt megelőző állapotok nagyon szerteágazó és kellemetlen tüneteket tudnak okozni. Olykor nem is gondolnánk arra, hogy ezek mögött akár gerincbántalmak állnak:

  • nyaki fájdalom
  • hátfájdalom
  • derék- és csípőbántalmak
  • végtagzsibbadás
  • érzéskiesés
  • természetellenes gerincgörbület
  • ülőmunka okozta fájdalmak
  • rendszeres fejfájás és szervi ok nélküli fülzúgás

 

Tartós eredmény egy speciális, erre a célra kifejlesztett Spine Trainer System® gerincterápiás tréninggel, aktív gerinc dekompresszáló és edző gerincpadon történő tornával érhető el. A SpineTrainer gerincpad szabadalmaztatott orvostechnikai eszköz, amely használata idős páciensek számára is kényelmes és biztonságos. Az eszköz alkalmas a kisebb derékfájástól a sérvesedett gerincek kezelésére is a gerinc teljes védelme mellett, kényelmesen, biztonságosan.

 

Bejelentkezés Perlaki Anikó gerincrehabilitációs trénernél:

e-mail: info@perlspine.hu e-mail címen 

telefon: + 36 30 787 2347-es számon történik 

https://perlspine.salonic.hu/

 

 

Magán vérvételi pont 

A CORDEN teljes körű magánlabor-szolgáltatás keretében például vérvételből kimutatható étel intolerancia vizsgálatot, diabétesz-, inzulinrezisztencia vizsgálatot, csontritkulásszűrést és még számos egyéb ismert és kevésbé ismert szűrővizsgálatot végeznek. A vér-, vizelet- és székletvizsgálatokat azoknak ajánlják, akiknek a háziorvos által elő nem írható laborvizsgálatokra lenne szükségük, és nem akarnak hónapokat várni a szakorvosi beutalóra, vagy maguk szeretnének különböző szűrővizsgálatokat kérni. A CORDEN szolgáltatásai térítés ellenében felnőttek és gyermekek számára már 3 éves kortól igénybe vehetőek.

 

A  vérvételt Vargáné Dunavölgyi Erika  az egészségház 8-as rendelőjében végzi az alábbi nyitvatartási időben:

Hétfő: 06:00–11:00

Szerda: 06:00–11:00

Péntek: 06:00–11:00

 

Az országban számos helyen működő innovatív laboratóriumi vizsgálatokról, azok áráról, illetve időpontfoglalás a www.corden.hu oldalon érhető el.

A laboratóriumi hálózat központi telefonszáma:

+36 1 800 9313

+36 30 416 9982

 

Megszakítás