Search

Üdvözöljük!

Search
Search

Változások a zöldhulladék-zsákok beszerzésében

2021 március 17. –
Önkormányzati, települési hírek

A hulladékszállítási közszolgálatást jogosan igénybe vevők, akik a szolgáltatásért az NHKV Zrt. részére díjat fizetnek, ingatlanonként 2 db a zöldhulladék gyűjtésére alkalmas, zöld színű, emblémás zsákot biztosítanak díjmentesen. Első alkalommal a zsákokat március közepén a szolgáltató minden érintett háztartásba eljuttatja. Ezt követőn a mindenkori begyűjtéssel egyidejűleg térítésmentesen a járat 2 db zöld színű, lebomló, emblémás cserezsákot biztosít, azon ingatlanhasználóknak, akik helyeznek ki zöldhulladékot.

További zsákokat az ügyfélszolgálatokon, illetve a zsákértékesítő partnereknél lehet beszerezni átadás-átvételi jegyzőkönyv aláírása ellenében az ingatlanhasználó, vagy meghatalmazottja, a közszolgáltatás számlafizetője nevére, mely utólag a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő (NHKV) Zrt. által kerül kiszámlázásra.

A zsák átvételekor a helyszínen nem kell fizetni, a zsákok ára – a korábbiakban meghatározott változatlan díjon – utólag, az NHKV Zrt. által kiállított, postai úton megküldött számlával kerül beszedésre.

A zöldhulladék gyűjtéséhez szükséges zsákok átvételéhez az alábbi dokumentumok szükségesek

Lakossági ügyfelek esetében:

  • csekkes fizetési mód esetén egy csekkszelvény bemutatása, amely önmagában is tartalmazza az azonosításhoz szükséges vevő azonosítót az átadás-átvételi nyomtatvány kitöltéséhez
  • nem csekkes fizetési mód esetén a számla 3. oldala és az azon található vevő azonosító bemutatása, mely igazolja a jogos igénybevételt és azonosítja az utólagos számla kiállításához szükséges paramétereket. 

Közületi ügyfeleknél a fentiek mellett a cégbélyegző is szükséges.  

 

Csömöri zsák értékesítési pont:

MICIKER (Volt TRIÓ) – Major út 19/C

 

 A tavalyról megmaradt zsákok idén is használhatóak.

Egyéb zsákokban NEM lehet a zöldhulladékot kitenni!

A kötegelt zöldből egy alkalommal maximum 1m3 térfogatú zöldhulladékot szállítanak el. Ez a köteg nem lehet 1 méternél hosszabb és 6 cm átmérőnél nagyobb, és úgy kell átkötni, hogy a felemeléskor ne essen szét. 

Zöldhulladék-szállítási időpontok idén:

Április 9. és 30.

Május 21.

Június 11.

Július 2. és 23.

Augusztus 13.

Szeptember 3. és 24.

Október  15.

November 5. és 26.

 

Megszakítás