Search

Üdvözöljük!

Search
Search

Változások a zöldhulladék-zsákok beszerzésében

2021 március 17. –
Önkormányzati, települési hírek

A hulladékszállítási közszolgálatást jogosan igénybe vevők, akik a szolgáltatásért az NHKV Zrt. részére díjat fizetnek, ingatlanonként 2 db a zöldhulladék gyűjtésére alkalmas, zöld színű, emblémás zsákot biztosítanak díjmentesen. Első alkalommal a zsákokat március közepén a szolgáltató minden érintett háztartásba eljuttatja. Ezt követőn a mindenkori begyűjtéssel egyidejűleg térítésmentesen a járat 2 db zöld színű, lebomló, emblémás cserezsákot biztosít, azon ingatlanhasználóknak, akik helyeznek ki zöldhulladékot.

További zsákokat az ügyfélszolgálatokon, illetve a zsákértékesítő partnereknél lehet beszerezni átadás-átvételi jegyzőkönyv aláírása ellenében az ingatlanhasználó, vagy meghatalmazottja, a közszolgáltatás számlafizetője nevére, mely utólag a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő (NHKV) Zrt. által kerül kiszámlázásra.

A zsák átvételekor a helyszínen nem kell fizetni, a zsákok ára – a korábbiakban meghatározott változatlan díjon – utólag, az NHKV Zrt. által kiállított, postai úton megküldött számlával kerül beszedésre.

A zöldhulladék gyűjtéséhez szükséges zsákok átvételéhez az alábbi dokumentumok szükségesek

Lakossági ügyfelek esetében:

  • csekkes fizetési mód esetén egy csekkszelvény bemutatása, amely önmagában is tartalmazza az azonosításhoz szükséges vevő azonosítót az átadás-átvételi nyomtatvány kitöltéséhez
  • nem csekkes fizetési mód esetén a számla 3. oldala és az azon található vevő azonosító bemutatása, mely igazolja a jogos igénybevételt és azonosítja az utólagos számla kiállításához szükséges paramétereket. 

Közületi ügyfeleknél a fentiek mellett a cégbélyegző is szükséges.  

 

Csömöri zsák értékesítési pont:

MICIKER (Volt TRIÓ) – Major út 19/C

 

 A tavalyról megmaradt zsákok idén is használhatóak.

Egyéb zsákokban NEM lehet a zöldhulladékot kitenni!

A kötegelt zöldből egy alkalommal maximum 1m3 térfogatú zöldhulladékot szállítanak el. Ez a köteg nem lehet 1 méternél hosszabb és 6 cm átmérőnél nagyobb, és úgy kell átkötni, hogy a felemeléskor ne essen szét. 

Zöldhulladék-szállítási időpontok idén:

Április 9. és 30.

Május 21.

Június 11.

Július 2. és 23.

Augusztus 13.

Szeptember 3. és 24.

Október  15.

November 5. és 26.

 

Álláshirdetés

Könyvtárvezetői álláshirdetés

Csömör Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testületea muzeális intézményekről, a nyilvános könyvtári ellátásról és a közművelődésről szóló 1997.

Bővebben
Megszakítás