Search

Üdvözöljük!

Search
Search

Jobb minőségű gyermek- és közétkeztetés, alacsonyabb áron

2012 december 01. –
Önkormányzati, települési hírek

Sikeres volt az önkormányzat által kiírt gyermek- és közétkeztetési pályázat. 2013 januárjától a Sodexo Magyarország Kft. szolgáltatja az ételt a csömöri iskolásoknak, óvodásoknak, pedagógusoknak és rászoruló időseknek.

A képviselő-testület november 29-i ülésén egy ellenszavazat mellett, nagy többséggel a Sodexo Magyarország Kft.-t hirdette ki a gyermek- és közétkezetési pályázat nyertesének. A képviselők döntése megegyezett a közbeszerzési bíráló bizottság javaslatával. 

 

Összesen négy cég adta be a pályázatát, melyek közül kettőnek érvénytelen lett az ajánlata. A két érvényes pályázat közül egyértelműen a Sodexoé volt a legkedvezőbb. A minőségi mutatók tekintetében a cég a jelenlegihez képest jobb és változatosabb ételt szolgáltat majd. Emellett árban is lényegesen jobb volt minden vetélytársánál. Ennek eredményeképp jövőre várhatóan kevesebbet kell majd fizetniük a csömöri szülőknek gyermekeik érkeztetéséért, továbbá az önkormányzati hozzájárulás is csökkenhet valamelyest. Végül sikerült elérnie az önkormányzatnak azt is, hogy hivatalosan is folyamatosan ellenőrizhessék a gyermek- és közétkeztetés színvonalát, hiszen erre – a korábbi évek gyakorlatával szemben – szerződéses lehetőség lesz.

 

A november végi ülésen elfogadták az önkormányzat 2013. évi pénzügyi koncepcióját is. Fábri István polgármester azonban hangsúlyozta, hogy a jövő évi tervek jelenleg rendkívül bizonytalanok, mivel az önkormányzati költségvetést jelentősen meghatározó állami mutató számok még kérdésesek, továbbá az állami hitelátvállalás lehetőségéről is keveset lehet tudni.

Álláshirdetés

Könyvtárvezetői álláshirdetés

Csömör Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testületea muzeális intézményekről, a nyilvános könyvtári ellátásról és a közművelődésről szóló 1997.

Bővebben
Megszakítás