Search

Üdvözöljük!

Search
Search

Közmeghallgatás és éves munkabeszámoló

2011 december 20. –
Önkormányzati, települési hírek

December 14-én tartotta Csömör Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete idei második közmeghallgatását a művelődési házban. Erre az alkalomra az önkormányzat külön kiadványban foglalta össze a 2011-es évben megvalósult fejlesztéseket, változtatásokat.

Az eseményen körülbelül harminc csömöri polgár vett részt. Fábri István polgármester kifejtette, hogy a tavaly év végén megrendezett településrészi fórumokon ennél lényegesen többen vettek részt, ez is bizonyítja, hogy a lakosság problémáit elsősorban településrészenként érdemes kezelni.

 

A polgármester ismertette a megjelentekkel az elmúlt év leglényegesebb fejlesztéseit, valamint a jövő évi prioritásokat. Ezt követően a csömöri polgárok tehettek fel kérdéseiket. A közmeghallgatáson a polgármester és az önkormányzati képviselők mellett dr. Katona Péter jegyző, valamint Juhos Dávid műszaki osztályvezető is részt vett, így a lakossági kérdésekre minden esetben a leginkább illetékes személytől kaphattak választ az érdeklődők.

 

A felszólaló polgárok elsősorban az M0 környezetvédelmi beruházásairól, közlekedési, építésügyi, közbiztonsági kérdésekről érdeklődtek, de érkeztek kérdések az óvodai férőhelyekkel, valamint egyes közterületek rendezésével kapcsolatban is.

 

Álláshirdetés

Könyvtárvezetői álláshirdetés

Csömör Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testületea muzeális intézményekről, a nyilvános könyvtári ellátásról és a közművelődésről szóló 1997.

Bővebben
Megszakítás