Üdvözöljük!

A mozgás jegyében telnek az őszi hétvégék Csömörön

2016 szeptember 15. –
Önkormányzati, települési hírek

Településünk őszi programkínálata számos hétvégére tartogat lehetőségeket a sport szerelmeseinek és a mozgással még most ismerkedőknek.

Szeptember 16-án, pénteken az egyéb alternatív közlekedési módok népszerűsítésére a Major úti iskolásoknak autómentes napot hirdetnek. A lelkes gyermekek között családi jegyek találnak gazdára a szeptember 24-én közlekedő nosztalgia HÉV-járatra.
Szeptember 17-én, szombaton Pécelről bringás csapat indul Csömörre, akik a távot letekerve, a Béke téri estékre érkeznek.
Szeptember 18-án, vasárnap egész napos Sportnap várja az érdeklődőket, mely az amatőr focibajnokságon túl, a pingpong- és teniszversenyig számtalan sportágat felvonultat.
Szeptember 25-én, vasárnap a közel 20 kilométeres Csömöri gyalogos helyismereti-helytörténeti körtúra felavatására várják a túrázni vágyókat, mely alkalmával megismerhetjük településünk helytörténeti és természeti értékeit.
Október 2-án, vasárnap a kutyabarát, gyalogos teljesítménytúra, az immár 5 éves Csatangoló 3 távja hívogatja a természetjárókat.

A programokról részletes információkat a Csömör Sport és a Csömör Aktuális Facebook oldalán találnak!

Kellemes, mozgással teli időtöltést kívánnak a szervezők!

 

 

Megszakítás