Üdvözöljük!

Autógumi és Nikecell-gyűjtést tartanak

2021 április 19. –
Önkormányzati, települési hírek

Május 29. szombaton, 08.00–16.00 óra között az önkormányzat autógumi és Nikecell-gyűjtési akciót szervez a Csötesz Kft. és a Községgondnokság közös telephelyén, Csömörön, az Állomás utca 6.sz. alatt (bejárat a HÉV-állomás felől).

Minden csömöri, állandó lakcímmel rendelkező lakos – lakcímkártyája felmutatásával – maximum 2 garnitúra (8 db) felni nélküli személyautó gumit, illetve, motorkerékpár- és bicikligumit adhat le ingyen a Csömöri Települési Szolgáltató területén. 

Ugyanezen a napon adható le habosított műanyag hulladék (pl.: Hungarocell, Nikecell, CSAK TISZTA, SZENNYEZŐDÉSMENTES állapotban (nem lehet rajta purhab, cementes anyag, vakolat, stb.). Polisztirol terméket gyöngy vagy golyó formában nem lehet lerakni.

A hulladékok helyszínre szállításáról és a szállító járműről való lepakolásáról  a településszolgáltató munkatársainak útmutatása alapján  a lakosoknak kell gondoskodniuk.

Figyelem! Teherautó- és traktorgumit NEM lehet leadni!

Az autógumi nem kerülhet a kommunális hulladék közé. 

Csömör Nagyközség Önkormányzata a gyűjtési akció szervezésével ezen hulladékok elhelyezéséhez nyújt segítséget a lakosságnak.

 

Köszönjük együttműködésüket!  

Csömöri Települési Szolgáltató Nonprofit Kft.

Megszakítás