Üdvözöljük!

Beszámoló Csömör Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. október 16-i rendkívüli üléséről

2017 november 17. –
Képviselő-testületi beszámolók

A képviselő-testület 8 fő részvételével tartotta meg rendkívüli ülését.

 

1.) Csömöri Egészségház közbeszerzési eljárás – döntés a kivitelező kiválasztásáról  

Eigler Tamás, a Pénzügyi, Ellenőrző és Vállalkozói Bizottság elnöke ismertette, hogy a nyílt közbeszerzési felhívásra több mint húsz cég jelentkezett. A műszaki tartalom mellett a bizottság megvizsgálta a pályázók referenciáit, pénzügyi biztosítékait. Ennek megfelelően a Jánosik és Társai Kft. ajánlata bizonyult a legmegfelelőbbnek. A cég legjelentősebb referenciája a 2014-ben megépült ürömi egészségközpont, amelyet a csömöri önkormányzat képviselői korábban személyesen is megtekintettek, és amely a csömöri egészségház terveinek egyik alapjául is szolgált. A képviselők a közbeszerzési törvény előírásainak megfelelően név szerinti szavazással döntöttek a Jánosik és Társai Kft. kiválasztása mellett.

 

2.) Együttműködési megállapodás megkötése központi orvosi ügyelet közös igénybevételére, az ezzel kapcsolatos közbeszerzés kiírása

Dr. Szarka Zsuzsanna, a Népjóléti és Kulturális Bizottság elnöke arról számolt be, hogy Kistarcsa város megkereste Csömör önkormányzatát azzal kapcsolatban, hogy az orvosi ügyeletet ellátó DELTA Országos Katasztrófa Mentő Csoport feladatellátásra vonatkozó szolgáltatói szerződése 2018 februárjában lejár, a szerződés megszűnése után az orvosi ügyelet ellátásáról új szerződés keretében kell gondoskodni. Az elmúlt években Kistarcsa, Csömör, Kerepes és Nagytarcsa együttműködési megállapodás keretében közösen vette igénybe az orvosi ügyeletet. Az új együttműködési megállapodás keretében Kistarcsa Város Önkormányzata lefolytatja a közbeszerzési eljárást az orvosi ügyelet ellátására, és szerződést köt a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelővel. A képviselő-testület jóváhagyta az együttműködési megállapodást, és felhatalmazta a polgármestert annak aláírására.

Megszakítás