Üdvözöljük!

CUBE-Csömör: nyolc dobogós hely a a Bringafeszten

2014 június 23. –
Önkormányzati, települési hírek

Huszonkét versenyzőt indított a CUBE-Csömör, a 2. Csömöri Bringafesztivál részét képező Csömör Grand Prix XCO C2-n. A csapat igen jó eredményeket ért el, nyolc versenyző is dobogós helyezést szerzett.

Első lett U11 kategóriában ROZGONYI Ádám, NÉMETH Roland Péter pedig az ötödik, U11 lány kategóriában BUKOVÁCZ Anna negyedik helyezést ért el.

U15 kategóriában is elhozott a CUBE-Csömör egy első helyezést, ezt KÁDI Tamás Benjamin szerezte meg, BÍRÓ Dávid harmadik helyen végzett.

A lányok közül U15 kategóriában FÖRDŐS Kata Barbara volt a legjobb a csömöri indulók közül, a harmadik helyet megszerezve. U17 kategóriában első lett VALTER Attila, második lett KOVÁCS Dániel.

U19 férfi és női kategóriában i a CUBE-Csömör két versenyzője is elsöprő eredményt hozott, ezt MEGYASZAI Lillának, és KÁDI József Krisztiánnak köszönhetjük, akik mindketten elsők lettek.

Csömöriként, de a Waberer’s Areus Cube MTB Team-et képviselve Elit férfi kategóriában Juhász Zsolt harmadik lett.

A CUBE-Csömör színeiben indultak még: NÉMETH Roland Péter, SZÁVAY Gergő, TAKÁCS Zoltán, TAKÁCS Máté, FÖRDŐS Gergő Jenő, NAGHI Zsolt, ERDÉLYI Attila, CSONKA Olivér, FENYVESI Péter, CSONKA Olivér, FENYVESI Péter, NÉMETH Zoltán és SARKADI Tamás.

További részletek: http://csomorsport.hu/node/693


“Rodeo Dirt and Pumptracks” – A pumpapálya

 A fesztivál pumpapályáját Csömör Nagyközség Önkormányzata megbízásából Harrer Róbert és Pichler Róbert épített. A  CUBE-Csömör kerékpáros egyesület együttműködésében kialakított pálya a Csömöri Bringafesztivál pump-track versenyének szolgáltatott idén remek helyszínt.

A bárki által ingyenesen igénybe vehető kerékpáros ügyességi pálya (“bringás kalandpark”) a helyi és környékbeli kerékpárosoknak nyújt lehetőséget a sportolásra.  A létesítmény tervezésében, építésében és üzemeltetésében a helyi bringások is részt vesznek, az együttműködésnek köszönhetően a pálya több korosztályt és ügyességi szinttel rendelkező bringást szolgál ki.

 

A 2. Csömöri Bringafesztivál pump-track versenyének győztesei

1. hely: Pichler Róbert

2. hely: Pichler Zsolt

3. hely: Radnai Marcell

 

Gratulálunk minden résztvevőnek!

 

 

Megszakítás