Search

Üdvözöljük!

Search
Search

Bringával jöttünk

2022 május 30. –
Önkormányzati, települési hírek

2022. június 18-án, szombaton várják a bringás osztályokat a 10. Csömöri Bringafesztiválon!

Az Önkormányzat pályázatot hirdet a Csömöri Mátyás Király Általános Iskola osztályai számára.
A pályázatban a csömöri általános iskola azon osztályai vehetnek részt, akiknek diákjai legalább 10 fővel közösen elkerékpároznak a fesztivál helyszínére, a Bulgárkertbe június 18-án, szombaton 10.00 -15.00 óra között.

Nevezési határidő: 2022. június 17. péntek 14.00 óra.
Kérjük, adják meg előzetesen az osztály és a vezető pedagógus vagy szülő (felsős osztálynál lehet diák is) nevét és elérhetőségét, illetve a csoport várható létszámát. (Szükség esetén másik osztály tanulója is csatlakozhat a csoporthoz.) Nevezni a következő elérhetőségen lehet: Szén Kata, e-mail: bringafeszt@gmail.com. Telefonszám: 0630 480 2438.

Minden bringával érkező osztály nyereménysorsoláson vesz részt, melyen 3 darab 30 000 forint értékű Decathlon ajándékutalvány talál gazdára.

Ezenkívül mindenki, aki bringával érkezik a fesztiválra (akár egyedül, családdal vagy barátaival, osztályával), egyénileg is részt vesz a 16.15 órakor kezdődő tombolahúzáson, ahol a több értékes kerékpáros nyeremény mellett a fődíj egy, a csömöri Decathlon sportáruház által felajánlott kerékpár!

A Bringafesztivál (Bulgárkert) ajánlott kerékpáros megközelítése: a gépjárműforgalom elől lezárt Árpád utca vagy a Pataksétány.

 

A fesztivál részletes programja és további információk:
www.bringafeszt.hu
Facebook/Csömöri Bringafesztivál

Megszakítás